Oblíbené hry

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Breakit 3

25.6.2013
70%
Hra - Breakit 3
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh na tomto arkanoidu. Jde o to vyčistit celé pole od cihliček. Dávejte si velký pozor, protože odrážecí plocha se velmi naklání. Máte na to udělat všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku.

Violetta Makeover

10.12.2013
80%
Hra - Violetta Makeover
Video se načítá
Upravte krásnou Violettu dle svých představ. Zapojte fantazii a vyberte jí tu nejlepší visage! Je pouze na vás, jak bude vypadat!

Peppa Pig Bejeweled

19.5.2014
75%
Hra - Peppa Pig Bejeweled
Video se načítá
Peppa Pig Bejeweled je další skvělá hra s prasátkem Pepou. Tentokrát budete mít za úkol spojovat vždy stejně kameny. Pro úspěšné spojení musí být minimálně 3. Čím více jich však spojíte dohromady, tím více dostanete bodů.

Flappy Bird

10.2.2014
85%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Máme tu pro vás další postřehovku. V této hře budete pomáhat malému ptáčkovi se dostat, co nejdále to jenom půjde. Nebude to nic jednoduchého, musíte se napřed do toho dostat. Vyrovnávejte ho tak, aby do ničeho nenarazil. Proleťte pokud možno co největším počtem branek a získejte to nejlepší skóre.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!
Hra - Modish Highlight Hairstyle
Video se načítá
Vžijte se do role kadeřnice a vytvořte postupně ten nejkrásnější účes podle své fantazie hned třem různým slečnám. Jakou délku vlasů zvolíte? Uděláte jim barevné melíry a ozdobíte vlasy nejrůznějšími doplňky? Všechno záleží jen na Vás.

Dress My Fashion Boots

25.4.2012
88%
Hra - Dress My Fashion Boots
Video se načítá
Pro všechny milovnice bot je tady přímo dokonalá hra, ve které si budete moct navrhnout vlastní model. Začnete s výběrem typu boty, pak barvy a vzoru jaký mají mít následují punčochy nebo i tetování pro modelku a nakonec si zvolíte pozadí a kobereček, na kterém se bude Váš výtvor nejlépe vyjímat.

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.
Hra - Fashion Studio Winter Outfit
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní zimní kolekci za pár minut s hrou Fashion Studio Winter Outfit. V této hře si můžete navrhnout svoje vlastní oblečení, které můžete zdobit a barvit. Pak si šaty ušijete a svou kolekci můžete vylepšit přidáním kabelky nebo jiných doplňků.
Hra - Fashion Studio Pyjama Design
Video se načítá
Vytvořte si své vlastní pyžamo na pyžamovou párty. Nejdříve si navrhnete střih a barvu a potom pyžamo vylepšíte doplňky.
Hra - Fashion Studio Summer Outfit
Video se načítá
Blíží se léto a s ním i moderní oblečení, které prostě musíte vytvořit a vylepšit doplňky na slečně. Tak směle do toho.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.