Oblíbené hry

Baby Slacking

13.9.2014
80%
Hra - Baby Slacking
Video se načítá
Baby Slacking je další ze série Slacking her, ve které tentokrát budete plnit rozličné úkoly jako miminko. Ke splnění každé z úloh máte čas jen do tehdy, než vás přijde zkontrolovat starší sestra. Její příchod poznáte tak, že na levé straně plochy se objeví červený vykřičník.

Acerte o Laco

21.2.2014
77%
Hra - Acerte o Laco
Video se načítá
Naučte se, jak se správně zavazují tkaničky od tenisek a vyzkoušejte si všemožné styly, které si můžete vyzkoušet i na svých vlastních. Příjemnou zábavu.

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

Paris Hilton Kiss

13.1.2013
76%
Hra - Paris Hilton Kiss
Video se načítá
Kdo by neznal slavnou dědičku Paris Hilton. V této docela náročné líbací hře se bude chtít v každém kole políbit s klukem. I když ve skutečnosti s tím takové problémy asi nemá, v této hře je u líbání nesmí nikdo vidět. Dokážete odhadnout správné okamžiky a v omezeném čase naplnit docela náročný…

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Pou Pizza Chef

14.7.2014
63%
Hra - Pou Pizza Chef
Video se načítá
Připrav spolu s Pouem tu nejlepší pizzu. Stačí vybrat, jaké ingredience na ni chceš, a už se může jíst!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.