Oblíbené hry

Hra - Polly's Hair Stylin' Salon
Video se načítá
Tato milá kadeřnická hra je vhodná i pro ty úplně nejmenší nadšené vlasové stylistky. Nemusíte totiž stříhat ani barvit samy, ale pro hlavní hrdinku Polly rovnou délku vlasů, účes, barvu i zajímavý klobou vyberete z nabídky. Jak bude nakonec vypadat?

Polly Party Pickup

29.1.2014
67%
Hra - Polly Party Pickup
Video se načítá
V této hře má Polly za úkol vyzvednout a odvést kamarády, kde potřebují. Ale nebude to tak jednoduché, čeká vás spousta překážek a omezuje vás i časový limit.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Harry the Hamster 2

15.12.2014
70%
Hra - Harry the Hamster 2
Video se načítá
Ve druhém díle oblíbené hry máš opět za úkol pomoci křečkovi. Je potřeba najít všechny části zlatého kola. Ty se ale ukrývají doslova po celém světě. Sbírej všechny předměty, které ti pomohou dostat se dál.

Crazy Chef

28.4.2012
85%
Hra - Crazy Chef
Video se načítá
Staňte se kuchařem ztraceným ve vlastní kuchyni. Stala se mu totiž magická nehoda a on se zmenšil na velikost mravence. Přes svůj handicap musí ale najít všechny ingredience do připravovaného jídla. V cestě mu budou stát švábi a mravenci, kteří jsou teď pro něj opravdovými příšerami.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Avatar Creator

7.12.2014
78%
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
V této hře můžete použít nejen oblečení, ale i svou kreativitu protože ve skříni této mladé slečny najdete krásné kusy oblečení, účesů a různých doplňků. Jak ji obléknete je jen na vás.
Hra - My Little Pony The Dazzlings Adagio Dazzle
Video se načítá
Dazzling je moderní slečna, která chce být stále In. Pomozte jí na zítřejší školní den vybrat krásné šaty nebo top se sukní. Bude výběrem překvapená?
Hra - Fluttershy My Little Pony  Rainbow Power Style
Video se načítá
Rainbow by potřebovala pomoci s výběrem nové hřívy, oblečení a různých dekoraci. Pomůžete jí?
Hra - My Little Pony Rainbow Power Rainbow Dash
Video se načítá
Vyberte Rainbow nové hezké věci, které by se jí hodily. Navíc jí můžete změnit hřívu a doplňky, které najdete.

Ellie Winter Makeover

8.12.2014
86%
Hra - Ellie Winter Makeover
Video se načítá
Ellie pozval na hory její přítel proto musí i patřičně obléknout a připravit. Nejdříve jí pomůžete s úpravou vlasů, výběrem make-upu a nakonec i s výběrem nádherných šatů a doplňků. Bude se svému partnerovi po proměně líbit?

Baby Elsa Injured

9.12.2014
83%
Hra - Baby Elsa Injured
Video se načítá
Malá Elsa přišla během svých hrátek k mnoha zraněním. Dokážete si poradit s ošetřením jejich oděrek? Je jich docela hodně a budete muset použít několik pomůcek. Elsa bude spokojená pouze v případě, že ji kompletně dokážete vyléčit. Záleží to pouze na Vás.

Baby Elsa Day CareNÁŠ TIP

9.12.2014
88%
Hra - Baby Elsa Day Care
Video se načítá
Postarej se o Elsu, která během procházky přišla k mnoha oděrkám. Bude potřeba ji očistit zranění, nalepit náplasti a také dát medicínu, aby nebyla nemocná. Jakmile jí vyléčíte všechny bolístky je na čase vybrat pěkné oblečení a také doplňky, které se hodí k ledové princezně.
Hra - My Little Pony The Dazzlings Aria Blaze
Video se načítá
Aria by chtěla vynikat mezi svými kamarádkami moderním oblečením. Pomozte jí s výběrem.
Hra - My Little Pony Mystery Mint Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku ze známého seriálu o ponících. Nejdříve jí vyberte účes, pak oblečení a nakonec doplňky, aby jí ve škole všichni záviděli. Dokážete to?
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
Luna je nádherný poník, který touží po změně. Vyberte její krásnou hřívu, barvu a různé doplňky, které najdete. Stane se nejkrásnějším poníkem?

Baby Anna Frostbites

13.12.2014
75%
Hra - Baby Anna Frostbites
Video se načítá
Mladá Anna se ztratila v lese při hledání sněhuláka. Na pomoc tedy musí přijít jej sestra, postavit nového sněhuláka a samozřejmě jej přivézt k životu. Poté nezbývá než vzít Annu a v teple domova ji dostat z prochladnutí. Chce to teplý čaj, teplou deku a trochu medicíny.

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Get Married Test

2.10.2014
83%
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Víte kdy se budete vydávat a měli byste si najít životního partnera? Zjistěte to jednoduchým způsobem, že si uděláte test. A vyberte vždy jednu možnost, která je vám sympatičtější.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.