Oblíbené hry

Vex 3

24.8.2014
73%
Hra - Vex 3
Video se načítá
V akční skákačce Vex 3 bude opět vaším úkolem s hlavním hrdinou zdolat levely plné překážek a nástrah. Vyhýbat se musíte převážně vražedným ostnem, ale i dalším nástrahám. Každé kolo se snažte zdolat v co nejlepším čase.

Vex 2

7.4.2014
73%
Hra - Vex 2
Video se načítá
Líbila se ti skákačka jménem Vex? Pak se ti jistě bude líbit i toto pokračování! Jednoduchá grafika zaručuje skvělou hratelnost. Čeká tě několik velmi těžkých úrovní, kdy musíš překonat nebezpečné překážky a zároveň posbírat všechny hvězdičky. V jakém čase vše stihneš?

Vex

12.3.2014
81%
Hra - Vex
Video se načítá
Vex je akční skákačka, která je vhodná pro náročnější hráče. Vaším úkolem bude dopravit poanáčka do cíle. Na cestě se budete potýkat s ostny, otočnými pilami a pohyblivými bloky, které budete muset správnými skoky překonat. Myslíte si, že jste dost rychlí a zvládnete překonat všechny kola?

3 Pandas 2

23.8.2013
84%
Hra - 3 Pandas 2
Video se načítá
Zahraj si druhý díl adventury 3 Pandas. Opět pomáháš třem pandám překonat všechny překážky a dostat se do bezpečí. Každá panda má jinou speciální schopnost a je nutné je správně využívat, abyste se dostali do cíle. Potěší vás určitě i milá grafika stejně jako skvělé zpracování.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.