Oblíbené hry

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Lego Hospital Recovery

16.3.2015
80%
Hra - Lego Hospital Recovery
Video se načítá
Vaši službu v nemocnici nebude provázet žádná nuda. Musíte pomoci dělníkovi, který má hodně zranění. Ošetřete jeho rány, vytáhněte střepy a také pomocí RTG zkontrolujte jestli neutrpěl zlomeniny. Dokážete mu poskytnou kompletní péči?

Surfer hand doctor

22.4.2015
75%
Hra - Surfer hand doctor
Video se načítá
Mladý chlapec za Vámi přijde s poraněnou rukou a je třeba mu ji ošetřit. Podejte mu léky proti bolesti a samozřejmě také musíte ošetřit všechny typy zranění. Zachráníte mu ruku?

Pou Ear Doctor

25.9.2014
80%
Hra - Pou Ear Doctor
Video se načítá
V této hře se budete muset postarat o Poua u lékaře. Poua bolí uši a vaším úkolem bude mu uši vyčistit a ošetřit. Zbavíte Poua bolesti?

Anna Frozen Flu Doctor

1.1.2015
78%
Hra - Anna Frozen Flu Doctor
Video se načítá
Anna dostala chřipku a proto přišla do vaší ordinace, abyste ji vyléčili. Dokážete jí pomoci, aby ji už chřipka netrápila?

Office Lady Makeover

3.12.2013
86%
Hra - Office Lady Makeover
Video se načítá
V této hře dostanete možnost upravit zašlý vzhled velmi pracovité ženy. Zapojte fantazii a vyberte jí ten nejlepší make-up, barvu vlasů a to co jí podle vás nejvíce sluší. Záleží pouze na vás jak bude vypadat.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Vampire Couple Dress Up

20.5.2014
87%
Hra - Vampire Couple Dress Up
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci známý pár ze seriálu Vampire Diaries. na výběr máte pěkné oblečení a všemocné barvy, tak je využijte. Příjemnou zábavu.
Hra - Spongebob Draws Something
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pozorovat, co Spogebob namaluje na tabuli. Podle obrázku si vyberete jednu ze tří odpovědí. Pokud neuhodnete, zasměje se vám, ale pokud ano, pokračujete ve hře.

Babka na útěku 6: Indie

11.11.2014
86%
Hra - Babka na útěku 6: Indie
Video se načítá
Dokážete navádět nazlobenou babču, která se prohání městem v Indii? Musíte se vyhnout všem nástrahám na trati. Dobře volte způsob jejich překonání. Máte na výběr z přeskočení, podlezení a nebo je jednoduše oběhnete.

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Journey of the Mouse

6.8.2013
84%
Hra - Journey of the Mouse
Video se načítá
V roli laboratorní myšky vás čeká mnoho bludišť plných nástrah. Vyhněte se ozubeným točícím se kolům, nespadněte do díry, nenechte se zabít elektrickým ohradníkem, utečte kočce. Cestou je třeba sbírat jídlo, díky kterému si můžete kupovat vylepšení. Pro ukončení každé úrovně je třeba dostat se k…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.