Oblíbené hry

Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

Salad Day

30.1.2015
67%
Hra - Salad Day
Video se načítá
Zkuste si připravit tento výborný zeleninový salát. Postupujte podle receptu a nemůžete nic pokazit. Jenže to nebude tak snadné, protože musíte krájet a to velmi přesně. Také budete omezeni časem, takže s ničím se nezdržujte.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
Luna je nádherný poník, který touží po změně. Vyberte její krásnou hřívu, barvu a různé doplňky, které najdete. Stane se nejkrásnějším poníkem?

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Merpony Maker

4.5.2014
82%
Hra - Merpony Maker
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního mořského koníka, který žije hluboko v moři. PONÍKOVA můžete změnit téměř vše. Bude váš originální?

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie toho nejkrásnějšího poníka! Vyberte mu nejlepší hřívu, zvolte tvar a barvu očí, ozdobte ho krásnými doplňky a to vše v opravdu pestré paletě barev.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Pegasus Maker

14.5.2014
96%
Hra - Pegasus Maker
Video se načítá
Vytvořte si vlastního Pegase za pomocí barev, dekorací a doplňků, které máte v nabídce. Pomocí nich si můžete vytvořit originálního Pegase, jehož kromě vás nebude nikdo vlastnit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.