Oblíbené hry

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Puppy & Kitty Salon

9.5.2015
76%
Hra - Puppy & Kitty Salon
Video se načítá
Starejte se o kočky nebo pejsky v této hezké hře! Budete s nimi uklízet nepořádek, umývat je a pečvoat o ně. Na konec je budete moct i obléknout.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Monster High Quiz

2.5.2015
69%
Hra - Monster High Quiz
Video se načítá
Myslíš si, že skutečně znáš hrdinů z Monster High? Over si to malým testem a pomoz jim se skládáním Puzzle a malováním. Dokážeš splnit všechny jejich úkoly.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Shave Time!

17.8.2014
75%
Hra - Shave Time!
Video se načítá
V oddechovka Shave Time! se stanete majitelem pánského holičství, jehož prací je holit zákazníky přesně podle jejich představ. Nejprve nanesete holicí pěnu, následně břitvou oholíte vlasy, vousy či bradu a nakonec ještě štětkou odstraníte přebytečnou pěnu.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Wedding Dress Up 2

14.3.2013
58%
Hra - Wedding Dress Up 2
Video se načítá
Svatba je jedním z největších a nejdůležitějších dní v životě. Každá dívka si chce v tento den připadat jako princezna. Proto i šaty bývají náležitě krásné. V této hře jich budete mít na výběr hned několik. Zvolte si ty, které se Vám budou nejvíc líbit a doplňte je o rukavičky a závoj, aby nevěsta…

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Hannah Montana Make-up

12.8.2011
45%
Hra - Hannah Montana Make-up
Video se načítá
Her s Hannah Montanou je plno. Jednou z nich je i tato hra pro dívky. V ní si můžete Hannah Montanu nalíčit a namalovat podle svého. Ať už jí chcete změnit barvu rtěnky nebo oční stíny, vše je v této hře k dispozici.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.