Oblíbené hry

Draculaura In 13 Wishes

4.12.2013
82%
Hra - Draculaura In 13 Wishes
Video se načítá
Draculaura chce změnit svůj klasický styl. Navrhněte jí nový účes a barvu vlasů, kterou jste na ní předtím neviděli. Kromě toho jí můžete vybrat šaty, top, kalhoty a množstvo jiných doplňků. Změňte Draculauru k nepoznání.

Frankie In 13 Wishes

5.12.2013
82%
Hra - Frankie In 13 Wishes
Video se načítá
Frankie z Monster High už nechce vypadat tak jako předtím, chce vyzkoušet něco nového ve svém vzhledu. Vyberte jí jinou barvu vlasů, pleti a zajímavé oblečení společně s doplňky.
Hra - Music Festival Abbey Bominable
Video se načítá
Další hra s Monster High. Tvým úkolem bude obléknout Abbey na hudební festival, kde musí zazářit. Na výběr budeš mít z mnoha různých kousků oblečení, které k sobě navzájem dobře ladí.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawden Wolf do chutných šatů a změňte jí například pokožku pleti nebo jí vymyslete nový účes, který můžete nafarniť.

Abbey Scaris Style

29.4.2013
80%
Hra - Abbey Scaris Style
Video se načítá
Upravte podle svých představ další studentku Monster High. V této super hře jí budete moct vybrat některý z mnoha účesů, změnit barvu vlasů i pleti a samozřejmě volit z pestré nabídky šatů, triček, sukýnek, kalhot, punčoch, bot i doplňků. Tak si to dobře užijte :)

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.
Hra - Baby Hazel Dining Manners
Video se načítá
V této části bude vaším úkolem naučit Hazel pěkně papat, slušně se chovat u stolu a celkově stolovat podle norem. Kromě toho budete Hazel pomáhat s úklidem a odnášením špinavého nádobí ze stolu. Dokážete vyhovět Hazel v každé prosbě?

Mental Hospital Escape

6.10.2013
73%
Hra - Mental Hospital Escape
Video se načítá
Mental Hospital Escape je logická adventura, ve které budete pomáhat pacientovi psychiatrické léčebny dostat se na svobodu. Aby se dokázali zbavit ošetřovatelů a rozličných neexistujících stvoření, musíte správně použít předměty, které po cestě najdete.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!
Hra - Equestria Girls Sunset Shimmer
Video se načítá
Doveďte tuto mladou dívku k dokonalosti, udělejte jí drsný účes, oblečte jí do pěkného oblečení, dejte jí šperky a krásného poníka.

Pokemon Hidden Objects

24.5.2012
66%
Hra - Pokemon Hidden Objects
Video se načítá
Nejen pro všechny milovnice roztomilých pokémonů je tady hra s jejich krásnými obrázky, ve kterých budete hledat zadané věci. Dávejte dobrý pozor a zkuste všechny najít co nejdříve.

Lagoona Blue Dress Up

30.12.2013
78%
Hra - Lagoona Blue Dress Up
Video se načítá
Pomozte vybrat nové oblečení Lagoone z Monster High, aby byla krásná a měla šmrnc. Změnit jí můžete vlasy, oblečení, pleť a dokonce i doplňky.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Hairstyle
Video se načítá
Clawdeen je vlčice, která miluje módu a ne jen to, ráda si nechává od vás změnit střih a barvu účesu. Vymyslete jí nový účes a vyberte k němu vhodné šaty a doplňky.
Hra - Equestria Girls Trixie Lulamoon
Video se načítá
Zahrajte si tuto oblíkačku se slečnou Trixie Lulamoon v hlavní roli! Na výběr máte mnoho druhů šatů, triček, bot, džínů či sukní. Můžete měnit i střih vlasů, jejich barvu či barvu pleti. Nakonec můžete přidat doplněk jako je malý poník, kouzelná hůlka nebo čarodějnická čapka.
Hra - Kitty Princess Hair Salon
Video se načítá
Chtěli jste se někdy postarat o kočičku? V této hře svou šanci můžete využít, kotě potřebuje umýt a nakonec vybrat hezké oblečení.
Hra - Monster High Fan Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si svůj vlastní pokoj nábytkem inspirovaným ze seriálu Monster High, kde si můžete vybrat nejen postel, ale i zbývající nábytek. Příjemnou zábavu.

Crescent Grooming

6.11.2013
73%
Hra - Crescent Grooming
Video se načítá
Nebojíš se tmy? Tak v tom případě, si můžeš zahrát hru Crescent Grooming, kde bude tvým úkolem postarat se o kočku, z části o její paničku, které můžeš změnit vlasy a nakonec vybrat můžeš doplňky i kočce.

Meet My Unicorn

20.7.2013
83%
Hra - Meet My Unicorn
Video se načítá
Chtěli byste potkat jednorožce? S hrou Meet my Unicorn je to možné. Během hry si svého jednorožce můžete vymodelovat podle vašich představ. Můžete mu vybrat barvu, hřívu, roh, křídla, ale i oblečení. Vytvořte si i vy svého originálního jednorožce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.