Oblíbené hry

Forest Deer Coloring

18.9.2014
62%
Hra - Forest Deer Coloring
Video se načítá
Vymalujte si Bambiho nebo jiného soba, dle vašeho výběru. K dispozici máte různé barvičky, které můžete použít.

Jednorožci omalovánka

27.3.2012
74%
Hra - Jednorožci omalovánka
Video se načítá
Vymalujte si podle obrázek plný krásných jednorožců. Tato bájná zvířata Vás určitě nadchnou svou krásou a vznešeností a díky tomu, že jsou z říše snů, můžete opravdu popustit uzdu své nejbujnější fantazii...

Magical Unicorn Coloring

29.7.2014
71%
Hra - Magical Unicorn Coloring
Video se načítá
V této hře si budete moci vybarvit krásnou krajinu s jednorožcem a hezkou dívkou. Je pouze na vás, jaké barvy zvolíte!

Color Of Animal Park

26.3.2014
79%
Hra - Color Of Animal Park
Video se načítá
Color Of Animal Park je skvělá omalovánka, ve které budete mít za úkol vybarvit obrázek s různými zvířátky, jako je slon, žirafa či dokonce lev. Je jen na vás, zda se pokusíte vybrat realistické barvy nebo necháte zapracovat vaši představivost.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Donald The Dino 2

21.11.2013
70%
Hra - Donald The Dino 2
Video se načítá
Donald The Dino 2 je hra v níž je Vaším cílem pomoci mladému dinosaurovi na jeho cestách. Do cesty se mu postaví příroda a také další dinosauři. Využijte věci, které jsou kolem Vás a vytvořte si nástroje, s kterými překonáte všechny nástrahy. Jak daleko se dostanete?

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.

Create a Cat

16.7.2014
88%
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Vytvoř si kočku snů! Možností je ve hře mnoho, tak je vyzkoušej všechny a zjisti, co se ti líbí nejvíce. Jak bude tvá kočka vypadat?

Farm Frenzy Gone Fishing

23.12.2014
88%
Hra - Farm Frenzy Gone Fishing
Video se načítá
Máme tu parádní strategickou hru, ve které budete chytat ryby. Na starost budete mít celé farmy ryb a budete se o ně muset starat. Následně budete ryby prodávat a za utržené peníze můžete nakupovat další vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.