Oblíbené hry

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Moonster Safe

19.4.2014
87%
Hra - Moonster Safe
Video se načítá
Příšerky ztroskotaly nad naší planetou a někdo je uzamkl do malých kovových schránek. Pomůžeš jim dostat se ven? Stačí překonat různorodé logické úkoly a otevřít všechny schránky. Udělej to na co nejmenší počet kliků myší!

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Duck Life

11.12.2013
70%
Hra - Duck Life
Video se načítá
V oddechové hře Duck Life se budete starat o malé káčátko, které se chce stát závodníkem. Aby se mu tento sen splnil, budete ho muset trénovat v různých disciplínách a kupovat mu hodně potravy, z níž získá energii potřebnou nejen k samotnému tréninku, ale i k závodům.

Duck Life 3

7.7.2011
85%
Hra - Duck Life 3
Video se načítá
Zahrajte si tuto oddechovou hru. Vyberte si svoje kachňátko a trénujte ho, aby dokázalo uspět na závodech. Pokud se vám podaří hru dohrát dokonce, vyroste z vašeho kachňnátka velká kachna.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Agar.io

11.11.2015
74%
Hra - Agar.io
Video se načítá
Zahrejte si známou hru s kuličkami, která baví celý svět. Cílem této hry je, abyste se stali největší kuličku ze hry a dokázali pojídat ostatní soupeře. Ze začátku je hra náročná, ale časem se můžete vypracovat a nabývat větší sílu. Později můžete kuličku dělit nebo z ní střílet.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Ufo RescueHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
70%
Hra - Ufo Rescue
Video se načítá
Další parádní postřehovka na skóre je zde! Ve hře budete muset posbírat všechny malé ufounky. Za každého z nich dostanete body, a pokud jich seberete více naráz, dostanete bonus. Dávejte si pozor na letící meteority a černé koule, které vás mohou zpomalit.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Tiles Of The Simpsons

29.7.2014
67%
Hra - Tiles Of The Simpsons
Video se načítá
Skvělá hra s rodinkou Simpsonů v hlavní roli! Vaším úkolem bude spojovat vždy minimálně dva stejné obrázky.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Angry Birds SpaceNÁŠ TIP

16.7.2013
99%
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Jistě každý z vás zná hru Angry Birds, tak se podržte. Máme tu pro vás další díl, až přímo z vesmíru. Hra se ovládá pořád stejně, myší natáhněte prak a nasměrujte trajektorii letu tak, aby nejlépe sundala všechny příšerky najednou. Za to potom dostanete maximální počet hvězdiček na level. Hra má…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.