Oblíbené hry

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Sarah Screams Hair Spa & Facial
Video se načítá
Postarejte se o hrdinku Sarah z Monster High. Vyčistěte její pleť, vyberte nové šaty a make-up, aby byla krásná.

Baby Slacking

13.9.2014
80%
Hra - Baby Slacking
Video se načítá
Baby Slacking je další ze série Slacking her, ve které tentokrát budete plnit rozličné úkoly jako miminko. Ke splnění každé z úloh máte čas jen do tehdy, než vás přijde zkontrolovat starší sestra. Její příchod poznáte tak, že na levé straně plochy se objeví červený vykřičník.
Hra - Father's Day Slacking 2015
Video se načítá
Sarah se na Den otců vybrala na ryby. Rybaření ji však ani trochu nebaví. Proto si našla několik různých činností, kterými se může zabavit. Pomozte jí všechny z nich realizovat, avšak dávejte si přitom pozor, aby vás nezpozoroval otec Sarah.
Hra - Disney Princesses Tea Party
Video se načítá
Elsa a Rapunzel si chtějí udělat čajový dýchánek ak tomu potřebují udělat pozvánky a vybrat šaty. Pomozte každé z nich, aby na něm vypadaly krásně.
Hra - Tris Homecoming Dolly Dress Up
Video se načítá
Tris potřebuji sestavit další krásný outfit. Pomozte jí s tím a vyberte její nejlepší kousky z krabičky, kterou si vyberete. Bude se jí outfit líbit?
Hra - Inside Out Emotion Frenzy
Video se načítá
Vyvolejte u Riley všechny emoce, která má. Dokážete najít všechny předměty a vyvolat u ní například radost nebo smutek?

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

Kavárna pro víly

25.1.2013
91%
Hra - Kavárna pro víly
Video se načítá
Všem slečnám se jistě bude líbit tato krásná obsluhovací hra, ve které si otevřete opravdu speciální kavárnu. Vašimi hosty totiž budou samotné víly. Vy je budete muset vždy usadit k volnému stolku, vyslechnout jejich přání a připravit jim podle toho nápoj nebo jídlo. Když všechno stihnete včas,…

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…

Santa's Journey

13.1.2015
85%
Hra - Santa's Journey
Video se načítá
V této postřehové hře bude vaším úkolem dostat Santu na konec 3 tisíc metrů dlouhé cesty. Vyhýbat se přitom musíte různým překážkám i pohyblivým nepřátelům. Snažte se v každém kole posbírat co nejvíce mincí, které vám poslouží na nákup vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.