Oblíbené hry

Lenochod

8.8.2012
80%
Hra - Lenochod
Video se načítá
Dokázaly byste se postarat o takového lenochoda? Co všechno asi potřebuje? Nebojte se, že byste na to nepřišly, hra Vás bude krok po kroku navádět a i díky pěkné realistické grafice si ji určitě užijete.

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Barbie první rande

9.6.2012
91%
Hra - Barbie první rande
Video se načítá
Panenka Barbie se připravuje na svou první schůzku s Kenem. Pomůžete jí, aby byla co nejkrásnější? Co všechno pro to může ještě udělat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.