Oblíbené hry

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Love Chef

31.1.2013
94%
Hra - Love Chef
Video se načítá
Slečna v této hře očekává romantickou večeři svého přítele. Proto musí být vše co nejdokonalejší. Pomozte jí připravit sváteční stůl a pak připravit to nejlepší jídlo se všemi jeho chody. Podle toho jak se Vám to podaří, bude jejich společný večer povedený, tak se fakt snažte;)
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.
Hra - Kuře na venkovský způsob
Video se načítá
Sezóna grilování a zahradních párty je v plném proudu a Vy se teď můžete naučit další super recept, jak připravit kuře na gril. Postupně připravíte brambory jako přílohu, pak marinádu a samotné kuře. Nakonec vše upečete na grilu.
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Cukrové sušenky

3.10.2012
80%
Hra - Cukrové sušenky
Video se načítá
Cukrové sušenky v této propracované hře připomínají nejvíce naše velikonoční perníčky, které si upečete, vyrobíte jednotlivé polevy a nakonec popustíte uzdu své fantazii při jejich zdobení. Sami si zkusíte opravdu každý krok přípravy, takže si hru určitě užijete!

Čokoládové bonbóny

20.8.2012
78%
Hra - Čokoládové bonbóny
Video se načítá
Nejen pro milovnice čokolády je tady super vařící hra, ve které si vyrobíte vlastní domácí čokoládové dobroty. Užijete si vaření i zdobení a přitom budete mít na každý úkon omezený časový limit, ve kterém ho musíte zvládnout.
Hra - Domácí karamelový popkorn
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky popkornu je tady super vařící hra, ve které se naučíte doma připravovat tuto pochoutku. Vyrobíte spolu s Lili pravý domácí karamelový popkorn, který pak jistě zvládnete i sami doma.

Nepečené sušenky

1.7.2012
79%
Hra - Nepečené sušenky
Video se načítá
Vyrobte si výborné čokoládové sušenky, které nemusejí péct! Když budete při hře dávat pozor, jistě zvládnete udělat tuto pochoutku i i samy doma.

Tiramisu Cooking game

26.3.2012
71%
Hra - Tiramisu Cooking game
Video se načítá
Naučte se správně dělat to pravé tiramisu. Ve hře Tiramisu Cooking game se krok po kroku dozvíte, a i si virtuálně vyzkoušíte, jak se připravuje tento vynikající sladký desert. Zkusíte si ho pak vyrobit i ve skutečnosti?
Hra - Domácí jahodová zmrzlina
Video se načítá
Máte v létě chuť na zmrzlinu? Naučte se ji sami vyrábět v domácích podmínkách. Tato hra Vás krok po kroku provede přípravou vynikajícího zmrzlinového dezertu.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Awesome Hedgehog

20.11.2012
89%
Hra - Awesome Hedgehog
Video se načítá
Staráte se rády o zvířátka? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které na Vás čeká roztomilý ježek. V několika minihrách mu budete sbírat broučky k jídlu, schovávat se s ním před sovou i volit tu správnou potravu. Tak nezapomeňte že ježek je masožravec a hezky si hru užijte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.