Oblíbené hry

Baby Hazel Fishing Time

31.1.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fishing Time
Video se načítá
O Hazel se stará její strýc, který je zaneprázdněn čtením novin, co se jí nelíbí. Proto se rozhodne, že chce jít na ryby. Pomozte Hazel s balením věcí na rybaření a naučte ji jak se chytají ryby.

Pinata Hunter 2

25.12.2013
91%
Hra - Pinata Hunter 2
Video se načítá
Zábavné pokračování hry, ve které se snažíte rozbít piňatu se sladkostmi. K dispozici máte mnoho vylepšení, jak zbraní, tak rukavic či vysavačů a tašek, na sbírání sladkostí. Dávejte si však pozor, aby vás nebolela ruka.

Need For Vacation

22.6.2014
70%
Hra - Need For Vacation
Video se načítá
Ve hře Need For Vacation musíš trochu přemýšlet a pomoci mladému muži, aby se dostal na svoji dovolenou. Stala se mu totiž, že zaspal. Kromě toho se pokazí výtah, nepojede autobus a mnoho dalších problémů, které musíte pomoci vyřešit.
Hra - Miraculous Ladybug And Cat Noir Kiss
Video se načítá
Pomozte dvěma zamilovaným, aby se mohli líbat i na veřejnosti. Problém je v tom, že je nemohou vidět i přátelé. Podaří se vám jim splnit přání?

WorldCraft

13.10.2014
82%
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Vyberte si kostku a začněte stavět! Vybrat si můžete jeden ze tří světů, ve kterém budete stavět. Nemusíte se bát, ve hře vás neohrožují nepřátelé ani nic jiného. Nemusíte si ani nic vyrábět, stačí si vybrat kostku a rovnou budovat.

Homer Simpson Saw Game

12.11.2014
71%
Hra - Homer Simpson Saw Game
Video se načítá
Docela dobrá logická adventura, jejímž hlavním hrdinou je Homer Simpson prověří Tvoje myšlení. Sbírej předměty, které najdeš a zkus je dále využít. První zkouškou bude dostat se z domu. Poté se odemkne řada jiných lokací a dobrodružství začíná.
Hra - Talking Tom Kinder Surprise
Video se načítá
Pomozte Tomovi najít všechna kinder vajíčka. Každé nalezené vajíčko můžete otevřít a podívat se, co je uvnitř za překvapení.

Cutie Cartoons Dress

28.7.2011
60%
Hra - Cutie Cartoons Dress
Video se načítá
Líbí se vám oblíkačky? V této hře si můžete obléct spoustu postav z kreslených filmů a seriálů podle vaší představivosti. Ať už budete oblékat kočičku Kitty nebo Kačera Donalda, jistě se pobavíte.

Elsa's Zombie Baby

9.7.2015
81%
Hra - Elsa's Zombie Baby
Video se načítá
Špatná královna začarovala děťátko Elsy na zlého zombie. Pomozte jí s jeho úpravou a odčarovaním, aby se z něj stal krásný chlapeček.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Applejack Dress Up
Video se načítá
Applejack je typická slečna z vesnice, která se ráda obléká do cowboy stylu. Pomoz jí navrhnout jeden model i ty.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Pinkie Pie Rainbooms
Video se načítá
Pinkie se ráda obléká, ale dnes nemá fantazii, co by se k ní hodilo nejvíce. Pomozte jí s výběrem, aby byla krásná.

Universal Gravitation

24.10.2014
83%
Hra - Universal Gravitation
Video se načítá
Kdo z vás má rád logické hry tak si určitě užije i tuto. Cílem bude najít východ, jenže to nebude tak snadné, protože obtížnost se bude stále stuoňovat. Za pomoci technologie, kterou máte na ruce budete překonávat velké vzdálenosti. Přitahujte se na předměty a dostaňte se až ke dveřím, které vás…

Ray And Cooper

3.8.2013
79%
Hra - Ray And Cooper
Video se načítá
V této adventuře budete postaveni před náročný úkol. Ztratí se vám kamarád, kterého jste vyslali jen pro občerstvení naproti přes ulici. Budete se muset vydat do města a najít ho. Bavte se s místními obyvateli a buďte zvědaví. Sbírejte předměty a ve správnou chvíli je použijte. Pomůžete Rayovi najít…

Talking Tom Cat 3

11.12.2014
74%
Hra - Talking Tom Cat 3
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které budete dovádět s Tomem v televizním studiu. Tom je tam s kamarádem a mohou dělat různé vylomeniny. Mohou se prát nebo po sobě stříkat vodu.

Pet House Story

21.12.2015
68%
Hra - Pet House Story
Video se načítá
Pomoz třem zvířátkům s výstavbou nového domu, o který přišli kvůli tornádu. Nejdříve musíte nakoupit potřebné věci na stavbu, vyčistit zahradu a nakonec se můžete pustit do stavby. Pomozte jim co nejrychleji, aby se mohli nastěhovat.

Where is Cat

14.10.2015
76%
Hra - Where is Cat
Video se načítá
Na všech obrázcích budete hledat kočku. Až ji konečně najdete, hra nekončí, ale tentokrát půjde o misku na krmení a poté další věci.

Barbie and Pony Coloring

24.11.2013
78%
Hra - Barbie and Pony Coloring
Video se načítá
Příjemná omalovánka s Barbie a jejím koníkem. Na výběr máte mnoho barev a jejich odstínů. Vyhrajte si s barvičkami a vytvořte umělecké dílo!

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Sci-fi Warrior 2

15.3.2017
84%
Hra - Sci-fi Warrior 2
Video se načítá
Máme tu pro vás super oblíkačku, ve které tentokrát budete oblékat chlapce. Můžete dle libosti měnit barvu jeho pleti, oči, nos nebo ústa. Také můžete vybírat z mnoha druhů účesů a také u nich měnit barvu. Dále budete mít k dispozici mnoho druhů oblečení a doplňků. Jako správný válečník musí dostat…

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.