Oblíbené hry

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Pac - Xon

18.5.2013
84%
Hra - Pac - Xon
Video se načítá
Pacman je tady! Hrajte e pacmana a budujte zdi tak, aby vaši nepřátelé měli co nejméně místa kolem sebe. Musíte si dát pozor, aby se do vaší zdi, kterou zrovna budujete, protože o život. Užijte si senza hru od které se jen tak neodlepíte.

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…
Hra - Kawaii Magical Girl Dress Up
V této oblíkačce se nemusíš obávat, že bys neměla dostatek výběru. Díky mnoha detailům a přesným barevným paletám bude dívčin vzhled naprosto jedinečný.

Pihovatá dívka

21.9.2012
80%
Hra - Pihovatá dívka
Video se načítá
Pihovatá dívka sedí zasněně ve svém pokoji nad knihami a je na Vás, abyste z ní udělali tu největší možnou krásku. Jaký účes jí bude nejvíc slušet? A co barva očí, tričko a celé líčení?

Lady Anime Dress Up

5.4.2015
71%
Hra - Lady Anime Dress Up
Video se načítá
Vaším úkolem v této oblíkačce bude vybrat oblečení pro anime dívku. K dispozici budete mít velké množství elegantních šatů, bot, doplňků a také několik šperků. Není důležité, jaké oblečení zvolíte, jen abyste byli s výsledkem sami spokojeni.

Save Me!Hra na skóreHra o medaile

21.8.2014
70%
Hra - Save Me!
Video se načítá
Ve hře Save Me! budete zachraňovat skákající lidi a věcí z hořících domů. Máte pouze 5 životů, a když nechytnete člověka, tak se vám jeden odečte. Za každou chycenou věc či člověka dostanete 1 bod.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Vocaloid Dress Up Game

13.3.2014
63%
Hra - Vocaloid Dress Up Game
Video se načítá
Oblečte partu vokalistů do pěkného oblečení. Na výběr máte několik postaviček a k tomu šatnu plnou oblečení a doplňků.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.