Oblíbené hry

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

Hamster Adoption

18.9.2012
79%
Hra - Hamster Adoption
Video se načítá
Máte doma křečka nebo morče? A chtěly byste ho? V této hře dostanete toho nejkrásnějšího hlodavce a bez komplikací ;) Vyberete si jeho barvu i druh srsti. Podle fantazie si svého nového hlodavce budete moct ozdobit a upravit mu jeho klec i s vybavením jako je domeček, kolečko na běhaní nebo jídlo.

Blue Ribbon Bash

23.9.2012
69%
Hra - Blue Ribbon Bash
Video se načítá
Postarejte se dobře o svěřenou kravičku. Musíte jí upravit kopýtka, správně ji umýt, vykartáčovat a všechno udělat správně tak, aby byla spokojená. Dokážete udělat všechno ze zadaného seznamu v časovém limitu?
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Teribble Triplets

1.4.2012
91%
Hra - Teribble Triplets
Video se načítá
Pod názvem hry Teribble Triplets se krývají hodně zlobivá miminka - trojčátka, o které se bude potřeba dobře postarat, aby si jejich pečovatelé mohli alespoň na chvíli odpočinout. Dokážete to? Budete muset rychle plnit všechna jejich přání, krmit je, přebalovat, kolébat,... Jinak se rozpláčou, své…

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.