Oblíbené hry

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Robecca Steam Dress up

18.1.2013
73%
Hra - Robecca Steam Dress up
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, aby se od Vás nechala obléknout a upravit. Je jen na Vás jaké image pro ni zvolíte a jaké konkrétní oblečení, boty i všechny doplňky z pestré nabídky vyberete.

Adelanto Trilogy

15.1.2013
84%
Hra - Adelanto Trilogy
Video se načítá
Ponořte se do světa objevování nových zemí a civilizací. Jako zkušený mořeplavec budete objevovat nové země a civilizace, se kterými navážete komunikaci a naučíte se jejich kultuře. Ve hře můžete navíc budovat i vlastní vesnice.

Fast Food Bar

19.11.2012
91%
Hra - Fast Food Bar
Video se načítá
Je tady další super postřehová hra ze série "BAR". Tentokrát se stanete obsluhou v rychlém občerstvení a co nejrychleji budete uspokojovat chutě Vašich zákazníků po nejrůznějších burgerech a párcích v rohlíku. Spolu s nápoji budete vyrábět vždy určitá menu, kterých bude v každém kole více a více.…

Barbeque Grilování

27.11.2012
86%
Hra - Barbeque Grilování
Video se načítá
Je tady další super obsluhovací hra, ve které tentokrát budete vařit v podniku zaměřeném na grilované pochoutky. Připravte svým zákazníkům menu vždy přesně podle jejich představ a vydělejte dost peněz na postup do dalšího náročného pracovního dne.

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Mrkvový Dort

7.1.2013
73%
Hra - Mrkvový Dort
Video se načítá
Naučte se péct velice mrkvový dort. Že zelenina do dortu nepatří? Zkuste tento zajímavý recept a přesvědčte se, že to může být opravdu dobré. Podle podrobného návodu ve hře to jistě zvládnou i úplní kuchaři začátečníci.

Mistři ve vaření

27.6.2012
95%
Hra - Mistři ve vaření
Video se načítá
Staňte se opravdovými mistry kuchyně s touto vynikající hrou. Nebudete jen podle návodu přidávat ingredience a míchat, ale dostanete k dispozici celou kuchyni a uvaříte kompletní obědové menu.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.