Oblíbené hry

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Břišní tanečnice

27.12.2012
72%
Hra - Břišní tanečnice
Video se načítá
Chtěly byste si někdy zkusit břišní tance? Užijte si trochu pravé exotiky v moc povedené oblíkačce, kde budete vybírat taneční kostým pro břišní tanečnici. Čeká na Vás spousta sexy topů, klasických vzdušných kalhot i sukní, které můžete doplnit závoji, náramky, náušnicemi i řetízky okolo boků.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.

Dora hlídá děti

2.8.2012
70%
Hra - Dora hlídá děti
Video se načítá
Pomůžete své oblíbené malé kamarádce Doře postarat se o její malé sourozence? Dávejte jim najíst, hrajte si s nimi a všech další důležité věci, které Vám Dora poradí. A protože Dora mluví jen anglicky, jistě se procvičíte i v tomto jazyce.
Hra - Totally spies oblíkačka
Video se načítá
V této hře nemáte jednu, ale hned všechny tři elitní kreslené agentky Totally spies najednou. Všechny pak můžete obléct jak budete chtít. Dáte jim jejich profesionální uniformu nebo civilní šaty?

Chipmunks Dress

29.4.2012
70%
Hra - Chipmunks Dress
Video se načítá
Je tady bezvadná oblíkačka, která se jistě bude líbit hlavně mladším filmovým nadšenkyním. Do nejrůznějších oblečků totiž můžete nastrojit oblíbené roztomilé Chipmunky.
Hra - Oblékání roztleskávačky
Video se načítá
Představovaly jste si někdy, že byste se staly roztleskávačkou jako z filmů a seriálů? V této hře budete moct popustit uzdu své fantazii a obléci jednu z povzbuzujících slečen přesně podle svých představ. Jaký by měla mít dres, boty a hlavně nepostradatelné střapce?

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video se načítá
Oblečte jak se patří taneční pár salsy na jejich závodní vystoupení. Zvolte dívce i jejímu partnerovi to nejreprezentativnější oblečení, aby ohromili nejen diváky, ale i porotu.

Winx oblíkačka

15.8.2011
63%
Hra - Winx oblíkačka
Video se načítá
Patříš mezi fanynky clubu Winx? Pak by se ti mohla zalíbit tato oblíkačka, ve které si můžeš jednu z víl obléct podle svého. Stačí otevřít skříň, která skrývá mnoho druhů různobarevného oblečení, od sukní po šatečky.

Winx Fashion

15.8.2011
70%
Hra - Winx Fashion
Video se načítá
Hra Winx Fashion je určena všem fanynkám Winx panenek. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete vybírat oblečení a doplňky pro jednu z Winx panenek. Musíte se ovšem pořádně snažit, protože ji připravujete na rande s jejím princem.

Hollywood Hall of Fame 2

16.4.2012
67%
Hra - Hollywood Hall of Fame 2
Video se načítá
Je tady super hra ne s jednou, ale hned se třemi celebritami (jedna z nich je dokonce představitelka oblíbené Hannah Montany), které si budete moct upravit podle vlastní představivosti.Budou si nakonec podobné, nebo jim vymyslíte úplně novou vizáž?

Hannah Montana Superstar

14.1.2012
73%
Hra - Hannah Montana Superstar
Video se načítá
Staňte se módní poradkyní této mladé hvězdy. Ve hře Hannah Montana Superstar bude jen na Vás, jaký jí zvolíte účes i barvu vlasů a jak ji na její důležité turné oblečete. Uplatněte všechen svůj vkus a představivost, aby měla před svými fanoušky úspěch a všem se líbila. Nakonec si budete moct vybrat,…

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Princezná s koníkom

6.7.2012
61%
Hra - Princezná s koníkom
Video se načítá
Zvlášť pre tých najmenších milonvnice princezien a koní je tu naozaj pekná hra, v ktorej učešte, ústrojenstvom aj obujete slečnu tak, aby jej to čo najviac pristalo s jej roztomilým koníkom.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.