Oblíbené hry

Fantasy Wedding

22.6.2014
72%
Hra - Fantasy Wedding
Video se načítá
Připravte tuto krásnou vílu na její velkou svatbu! Budete moct vybírat ze spousty oblečení a šperků. Nezapomeňte jí učesata dát jí křídélka!

Polkafriz

22.6.2014
80%
Hra - Polkafriz
Video se načítá
Polkafriz je zábavná logická hra, která otestuje vaši bystrost. Vaším úkolem bude správně seřadit ledové kostky do jedné velké. Budete mít 9 políček, které musíte zaplnit. Jakmile vyšťouchnete jednu kostku z hrací plochy tak musíte začít znova. Podaří se vám vyřešit všech 60 levelů?

OCD Dreambot

22.6.2014
71%
Hra - OCD Dreambot
Video se načítá
Malý robot ve hře OCD Dreambot má omezenou kapacitu baterií. Musíte mu pomoci uzavřít všechny elektrické skříně a poté projít dveřmi, které se otevřou na neznámém místě. Pokud se Vám vybijí baterie, musíte celé kolo opakovat.

Lucky Clover

22.6.2014
75%
Hra - Lucky Clover
Video se načítá
Myslíte si, že dokážete najít 7 čtyřlístků v této zahradě? Tak se o to pokuste, prohrabujte se houštím a pečlivě hledejte. Když označíte mockrát jiné lístky tak hra končí, takže označujte pouze čtyřlístky. Zvládnete je všechny najít v časovém limitu?

Atomizer: MeltdownHra na skóreHra o medaile

22.6.2014
70%
Hra - Atomizer: Meltdown
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete muset spojovat dva stejně barevné atomy. Snažte se spojovat co nejrychleji, dříve, než se obrazovka zaplní. Oranžový atom můžete spojit s jakýmkoliv jiným.

Angry Birds vs Zombies

21.6.2014
62%
Hra - Angry Birds vs Zombies
Video se načítá
V této hře najdeš zkombinované dvě zdánlivě nezkombinovatelné hry najednou, Angry Birds a Plants vs Zombies. Braň si svůj dům pomocí hrášku, který střílí jednotlivé Angry Birds. Ubráníš se nájezdům zombie?

Pou at the Doctor

21.6.2014
51%
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Pou v hlavní roli v této ne úplně povedené hře. Tvým úkolem je ho ošetřit, protože Pou je zraněný. Stačí ale málo a Pou bude za chvíli zase úplně zdravý.

Luxury Jewelry

21.6.2014
72%
Hra - Luxury Jewelry
Video se načítá
Miranda miluje luxusní šperky, každý měsíc dostává nové klenoty, které si dává do své velké kolekce. Má tam spoustu kousků, které jen tak někdo nemá. Dneska se chystá na procházku a neví co na sebe. Vyberte jí něco hezké na sebe, naličte jí a vyberte jí ty nejhezčí šperky.
Hra - Operetta Hair Spa and Facial
Video se načítá
Operetta z Monster High má svůj makeover. Rozhodla se zlepšit si pleť i vlasy pomocí náročné kúry, se kterou jí pomůžeš. A poté ji oblečeš a uděláš co nejlepší make up.

Quad Bubble Extreme

21.6.2014
70%
Hra - Quad Bubble Extreme
Video se načítá
Ve hře Quad Bubble Extreme si užijete hodně zábavy. Musíte co nejrychleji odstraňovat kuličky jednotlivých barev. Spěchejte, protože se vždy nabíjí další řada kuliček, která dopadne shora. Jakmile bude plocha zablokovaná od kuliček, hra končí.

Geek Chic

21.6.2014
79%
Hra - Geek Chic
Video se načítá
Tato nadaná studentka není spokojená se svým vzhledem. Je opravdu šikovná ve škole, ale myslí si, že není dost přitažlivá. Tak jí zkuste dát pár tipů, učesejte jí a oblečte jí něco hezkého, v čem vynikne.
Hra - SpongeBob Halloween Adv 2
Video se načítá
Parádní skákačka se Spongebobem určitě prověří Tvoje schopnosti. Je nutné vyskákat všechna patra, posbírat všechny dýně a také se dostat přes protivníky, kteří Ti brání v cestě. Dokážeš se dostat do dalších kol?

Cutie Maid Dress Up

21.6.2014
68%
Hra - Cutie Maid Dress Up
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou uklízečku do hezké uniformy! Budete jí také moct pozměnit i účes a různé drobnosti.

Floats

21.6.2014
72%
Hra - Floats
Video se načítá
Zapařte si tuto postřehovku, vaším úkolem bude vzestupně podle čísel praskat balónky. Některé z nich nebudou označené a ty nesmíte prasknout. Zvládnete se dostat až do posledního levelu?
Hra - Emmas Recipes Chocolate Cookies
Video se načítá
Chceš se naučit péct cookies? Máš jedinečnou příležitost. Je potřeba nakoupit suroviny, připravit je, smíchat v přesném pořadí a nakonec čokoládové sušenky upéct. Můžeš je dozdobit čokoládou nebo medem.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Sticky Blocks Mania

20.6.2014
75%
Hra - Sticky Blocks Mania
Video se načítá
Mozkové závity prověří hra Sticky Blocks Mania. Musíš v ní spojovat všechny čtverečky stejné barvy k sobě. Pokud uděláš chybný krok a nebude možné spojit pouze jedinou dvojici, pak musíš opakovat celé kolo.

Monkey Blast

20.6.2014
70%
Hra - Monkey Blast
Video se načítá
Ve hře Monkey Blast musíš vystřelit opičku z děla co nejdále. Její let je ovlivněn také mnoha dalšími objekty ve vzduchu nebo při dopadu na zem. Ničeho se však nemusíš bát, protože opička je zkušení kaskadér.

Jungle JumbleHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
68%
Hra - Jungle Jumble
Video se načítá
Máte dobrou paměť? Tak to si určitě zahrajte tuto hru! Vaším úkolem bude pozorně sledovat, kam jsou na obrazovce umístěny objekty a v jakém pořadí. Následně budete muset objekty najít a ve stejném pořadí je vrátit zpět.

Jessica Rabbit

20.6.2014
68%
Hra - Jessica Rabbit
Video se načítá
Vyberte Jessice to, co jí nejvíce sluší! Budete mít na výběr z různých typů oblečení a účesů. Je pouze na vás, jak jí upravíte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.