Oblíbené hry

Hra - Sara's Cooking Class: Chicken Soup
Video se načítá
Umíš uvařit kuřecí polévku? V této hře ti recept předvede oblíbená a známá Sára, takže to určitě nemůžeš zkazit. Kolik hvězdiček za svou polévku získáš?
Hra - Monster High Gilda Goldstag Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Gildou Goldstag, kterou určitě znáš z Monster High. Gilda má velmi ráda růžovou, ale je jen na tobě, co jí oblečeš.

Monkey Go Happy Candy

25.6.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Candy
Video se načítá
Rozveselte opičáky v tomto novém díle Monkey Go Happy! Ocitnete se ve sladkém světě plného dobrot a sladkostí! Sbírejte gumové medvídky, řešte jednoduché úkoly a dostaňte se až na konec. Podaří se vám nakonec rozveselit opičky?
Hra - Monster High Casta Fierce Dress Up
Video se načítá
Další hra ze série Monster High, protože ty prostě nikdy neomrzí. Tentokrát si můžeš obléci na koncert Castu Fierce, bude totiž zpívat. A jak u toho bude vypadat, to je jen na tobě.

Ashley Greene Makeover

24.6.2014
81%
Hra - Ashley Greene Makeover
Video se načítá
Staňte se maskérkou Ashley Greenové, známé americké modelky a herečky! Můžete jí také znát z Twilight! Pomozte jí vybrat ten správný make up a účes!

Ali Baba Shorts

24.6.2014
73%
Hra - Ali Baba Shorts
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou ženu do pohodlného oblečení. Budete mít na výběr hned z několika, dokonce jí budete moct udělat i účes a dát jí i šperky!

My Beach Design

24.6.2014
70%
Hra - My Beach Design
Video se načítá
Máme tu pro vás dekorační hru, ve které si můžete stvořit svojí vysněnou pláž. Stačí jen zapojit fantazii a vybrat to, co se vám líbí nejvíce.

Oatmeal Facial Makeover

23.6.2014
79%
Hra - Oatmeal Facial Makeover
Video se načítá
Dokážete se postarat o pleť a také výběr oblečení u mladé dívky, která se chce líbit. Musíte jí nanést několik vrstev pleťové masky a také upravit pleť. Jakmile projdete všechny procedury, uvidíte, že bude krásná jako princezna.
Hra - SNK Cosplayer Dress Up Game
Video se načítá
Postarejte se, o tuto krásnou anime slečnu! Vaším úkolem bude jí udělat nový make-up, hezky jí obléct a navrhnout oblečení. Můžete vyzkoušet více variant, záleží pouze na vás.

Fast minion

23.6.2014
80%
Hra - Fast minion
Video se načítá
Ve hře Fast minion musíte vyletět co nejvýše. Dosáhnete toho tak, že budete během letu sbírat drahokamy. Pokud narazíte do větve nebo kamene, bude Vaše cesta zpomalena. Jak vysoko se dostanete?

Three Picnic Cuties

23.6.2014
74%
Hra - Three Picnic Cuties
Video se načítá
Yoyo, Nina a Emma mají dneska velký piknik se spoustou jídla a květin. Je krásný den a slečny se musí na to také hezky obléct, pomozte jim vybrat to správné oblečení!

Sleeping Fairy

23.6.2014
78%
Hra - Sleeping Fairy
Video se načítá
Upravte tuto krásnou spící vílu! Budete jí moct oblékat, změnit barvu kůže, očí a spoustu dalších věcí.

Design Shoes

23.6.2014
79%
Hra - Design Shoes
Video se načítá
Vyberte si kterékoli boty a upravte je dle libosti! Nebo je můžete rovnou upravit všechny a stvořit novou kolekci, kterou si můžete na konci prohlédnout. Záleží jen na vás, co s nimi uděláte.

Country Cuisine UK

23.6.2014
70%
Hra - Country Cuisine UK
Video se načítá
V této hře budete vařit jeden z tradičních Britských receptů! Stačí dodržovat instrukce a můžete vytvořit krásný oběd pro vaše hosty.

Besties

23.6.2014
82%
Hra - Besties
Video se načítá
Anna a Miranda jsou nejlepšími kamarádkami už léta, dělají spolu téměř vše. Dnes večer jdou na koncert a musí vypadat báječně! Tak jim pomozte vybrat make up, účes, hezké oblečení a šperky. Je pouze na vás, jak je vystrojíte na tento velký večer.
Hra - John & Mary’s Memories In Russia
Video se načítá
Pomozte Johnovi a Marry roztřídit fotky z jejich cest po Rusku. Spojujte co nejrychleji dva stejné obrázky a získávejte co nejvíce bodů. Cílem je odstranit všechny z hrací plochy. Myslíte si, že to zvládnete?

Triangular 2048

22.6.2014
74%
Hra - Triangular 2048
Video se načítá
Hra Triangular 2048 prověří Tvoje matematické schopnosti. Musíš sčítat stejná čísla tak dlouho, dokud nebudeš mít na jedné kartě součet 2048. Existuje zde více směrů pohybu a tím pádem součtu než ve čtverci.

Prumpa Goes Skiing

22.6.2014
70%
Hra - Prumpa Goes Skiing
Video se načítá
Přestože jsou sloni ryze tvorové žijící ryze v teplých zemích, ve hře Prumpa Goes Skiing se ukazuje, že mají rádi i zimu. Dokážete pomoci našemu slonovi, aby bez chyb projel celou slalomovou dráhu? Nebude to jednoduché, ale jistě to dokážete.
Hra - Angelina Jolie Makeover 2
Video se načítá
Staňte se maskérkou světoznámé americké herečky Angeliny Jolie! Vaším úkolem bude změnit její vzhled na dnešní natáčení! Zapojte fantazii a udělejte jí tak, aby jenom zářila.

Boule And Bill

22.6.2014
80%
Hra - Boule And Bill
Video se načítá
Skvělá skákačka prověří Tvůj postřeh a také rychlé prsty. Musíš se vyhnout všem překážkám na trati a je jedno jakým způsobem. Můžeš je podlézt, přeskočit nebo se jim vyhnout. Sbírání mincí Ti umožní nákup vylepšení v obchodě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.