Oblíbené hry

Hra - Last Minute Makeover - Shop Assistant
Video se načítá
Slečna která je prodavačkou v luxusním obchodě musí dostečně reprezentativně také vypadat. Hlavní hrdinka této hry ale péči o svůj vzhled nestihla a tak bude potřebovat Vaši pomoc, aby všchno stihla napravit. Vyčistěte jí pleť, odstraňte nevzhledné obočí a vyberte i to nejlepší obleční, účes a meke…
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Výroba trička

28.11.2012
93%
Hra - Výroba trička
Video se načítá
Zkuste navrhnout vlastní model trička v této super dekorační hře. Začněte s barvou a pokračujte výběrem nejlepšího potisku, zajímavého obrázku a na konec některého z vtipných citátů jako: "Chceš snídani do postele? - Tak spi v kuchyni!" nebo "Jestli v nebi nemají čokoládu, tak tam nejdu."

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.
Hra - Last Minute Makeover - Air Hostess
Video se načítá
Letuška v této hře byla zavolána do práce na poslední chvíli. Nestihla se proto připravit a tak se musí postarat o svou pleť přímo v letadle a ještě v omezeném čase. Pomůžete jí s tímto nesnadným úkolem? Bude potřebovat odstranit všechny nečistoty, pupínky i přebytečné chloupky obočí. Vybrat jí…

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Neptune Buggy

8.11.2012
93%
Hra - Neptune Buggy
Video se načítá
Zachraňte všechny kosmonauty z povrchu Neptunu, kde stavěli naši novou základnu. Ve speciální vesmírné bugině zdolejte všechny nebezpečné nástrahy terénu, posbírejte kosmonauty a dopravte je k raketě, aby mohli odletět zpět na Zemi.

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

FMX Team

1.2.2013
69%
Hra - FMX Team
Video se načítá
Vyberte si jezdce a získejte co nejlepší skóre! Tratí je ve hře opravdu mnoho a jezdců je na výběr taky více. Pak stačí jen vyjet na dráhu dělat co nejlepší triky.
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...

Monster High Pedicure

12.7.2012
81%
Hra - Monster High Pedicure
Video se načítá
Užijte si pedikůru v pravém strašidelném stylu studentek Monster High. Zvolte odpovídající laky, vzory s netopýry a lebkami i temné tetování na kotník. Nakonec budete moct nohy ozdobit prstýnky, náramky na kotník a obout je do slušivých botiček podle svého výběru.

Monster High Manicure

27.6.2012
72%
Hra - Monster High Manicure
Video se načítá
Jistě znáte hry, ve kterých se staráte o nehty. Můžete je stříhat, prodlužovat, lakovat a zdobit. Ani tentokrát to nebude jinak. Nehty které dostanete do své péče ale budou patřit některé ze studentek strašidelné střední školy.

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.