Oblíbené hry

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Shopping Cart Hero

24.1.2013
50%
Hra - Shopping Cart Hero
Video se načítá
Užijte zábavnou oddechovku, ve které nasednete do obyčejného nákupního vozíku a pokusíte se v něm doletět co nejdál. Na začátku to určitě žádný zázrak nebude, ale každý metr se počítá. Za svůj výkon dostanete po každém kole odměnu za kterou si budete moct pořídit užitečná vylepšení, se kterými to už…

Scribbles 2

11.1.2013
76%
Hra - Scribbles 2
Video se načítá
V této hře budete muset dostat všechny kulaté hlavičky do domečku. Hra má kreslenou grafiku a kreslit budete i při samotném hraní. Hlavičky musíte do domečku dostat tak, že jim nakreslíte cestičku.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Barbie doll room escape

11.3.2012
69%
Hra - Barbie doll room escape
Video se načítá
Je tady netradiční hra s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát ji nebudete oblékat, ani líčit, ale Vašim úkol bude pomoci jí odejít z vlastního pokoje. Proto musíte nejdříve najít klíč od dveří. Dokážete to?

Gangnam Style Dance

28.11.2012
80%
Hra - Gangnam Style Dance
Video se načítá
Kdo by neznal jeden z nejoblíbenějších songů a hlavně klipů poslední doby - Gangnam Style od jihokorejského rappera PSY. Právě teď si ho budete moct užít a sami se zapojit. Zkuste napodobovat originální taneční kreace tohoto fakt zvláštního umělce a nahrajte co nejvíce bodů. Volit budete moct hned…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Miley Cyrus Dress Up

30.5.2011
63%
Hra - Miley Cyrus Dress Up
Video se načítá
Baví tě oblíkačky? Tak tady pro tebe jednu máme. Oblékni si celebritu Miley Cyrus, kterou můžeš znát taky jako Hannah Montanu. Vyber jí to nejstylovější oblečení, ve kterém jí to bude opravdu slušet. Můžeš se inspirovat několika předem vytvořenými kombinacemi.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.