Oblíbené hry

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Natural Look Makeover

13.7.2012
75%
Hra - Natural Look Makeover
Video se načítá
Uměly byste udělat make-up dívce tak, aby byla krásná a zároveň vypadala přirozeně? Zkuste si to v této makeover hře, kde opět budete na modelce měnit od vlasů až po nehty úplně všechno ;)
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

French Fiviera

11.10.2012
80%
Hra - French Fiviera
Video se načítá
Pojďte se ohřát na francouzskou riviéru spolu se dvěma krásnými kamarádkami, kterým vyberete nejen účesy a oblečení. Na Vás bude hlavně to, jestli se ocitnou na pláži nebo na hlavní třídě a jestli se z nich stanou klasické turistky, cestovatelky nebo právě vyrazily do nějakého zajímavé klubu.
Hra - Sářina leklce vaření - těstoviny Carbonara
Video se načítá
Učitelka vaření Sára je tady zase, aby Vám tentokrát představila jeden z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptů - těstoviny Carbonara. Postupujte přesně podle jejích pokynů v pravé části obrazovky a určitě zjistíte, že to není vůbec tak těžké. A protože je Sára přísná učitelka, budete si muset…

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video se načítá
Oblečte jak se patří taneční pár salsy na jejich závodní vystoupení. Zvolte dívce i jejímu partnerovi to nejreprezentativnější oblečení, aby ohromili nejen diváky, ale i porotu.

Dora jde do školy

23.4.2013
77%
Hra - Dora jde do školy
Video se načítá
Vaše malá kamrádka Dora je opět tady, aby si od Vás nechala poradit, co si má obléknout na cestu do školy. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, tričko, kalhoty nebo sukýnku i boty s ponožkama. Nezapomeňte ani na batůžek nebo aktovku a nějaké ty ozdoby ;)

Barbie princezna

1.6.2012
72%
Hra - Barbie princezna
Video se načítá
Pro všechny milovnice a princezen a panenek Barbie je tady výborná oblíkačka, ve které právě krásnou Barbie budete moct obléct jako ještě krásnější princeznu. Kromě výběru šatů, účesu a doplňků, můžete její šaty i vlasy ozdobit nejrůznějšími jednotlivými květy, mašlemi nebo motýlky.

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Delicious Asian Sushi

20.1.2013
87%
Hra - Delicious Asian Sushi
Video se načítá
Znáte asijskou pochoutku sushi? Jsou to úhledné ruličky mořské řasy, ve které je rýže a v ní většinou sirová ryba nebo nějaké exotické ovoce případně zelenina. Vyzkoušejte si výrobu nejrůznějších druhů tohoto klasického pokrmu ve hře, která Vás určitě zujme :)
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.