Oblíbené hry

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Farm Frenzy 1

12.5.2014
87%
Hra - Farm Frenzy 1
Video se načítá
Zahraj si další skvělou farmářskou hru, která prověří tvé schopnosti. V každém kole musíš získat požadované množství peněz nebo nakoupit daný počet hospodářských zvířat. První kola jsou lehká, ale postupně bude vše těžší a těžší.

Swap It Et 2

25.9.2013
73%
Hra - Swap It Et 2
Video se načítá
Swap It Et 2 je logická hra, ve které musíte dát dohromady rozházené části důmyslného mechanismu ozubených kol. Jednotlivé části stroje jsou navzájem přeházené a vaším úkolem je tak dát je na místo, kam patří.

Frozen Elsa Makeover

21.7.2014
79%
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Elsa chce vypadat opět atraktivní, aby se líbila svému princi. Pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení.

Lucky Clover

22.6.2014
75%
Hra - Lucky Clover
Video se načítá
Myslíte si, že dokážete najít 7 čtyřlístků v této zahradě? Tak se o to pokuste, prohrabujte se houštím a pečlivě hledejte. Když označíte mockrát jiné lístky tak hra končí, takže označujte pouze čtyřlístky. Zvládnete je všechny najít v časovém limitu?
Hra - Live Puzzle 2 Christmas Edition
Video se načítá
Hra Live Puzzle 2 Christmas Edition je určena opravdu pro ty nejodhodlanější luštitele puzzle. Jde totiž o pohyblivé puzzle, které zaberou mnohem více času. Pokud se Vám podaří poskládat obrázek, pak se dostanete do dalšího kola.

Live Puzzle 2

27.9.2013
80%
Hra - Live Puzzle 2
Video se načítá
Tak tohle puzzle vám dá opravdu zabrat. Již druhé pokračování skvělé hry, kde skládáte neobyčejné puzzle. Obrázek je totiž animovaný a neustále běhá dokola. Je tedy mnohem obtížnější poskládat jednotlivé kousky k sobě. Podaří se vám to?

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Live Puzzle

2.8.2013
79%
Hra - Live Puzzle
Video se načítá
Pokud vás už nebaví klasické puzzle, vyzkoušejte Live Puzzle. Vaším úkolem bude v každém kole poskládat pohyblivý obrázek. Zpočátku se vám to bude zdát možná náročné, avšak postupem času si dozajista najdete způsob, jak postupovat a obrázek tak správně poskládat.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.