Oblíbené hry

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Freebord The Game

4.3.2014
87%
Hra - Freebord The Game
Video se načítá
Zahrajte si skvělou 3D hru, ve které si budete moci pořádně zajezdit na skejtu. Hra nabídne mnoho tratí, od těch nejlehčích až po velmi šílené s mnoha skoky a překážkami. Pokud nemáte moc zkušeností s ježděním, tak začněte od zelených úrovní, naučíte se skejt aspoň ovládat. Pak můžete přejít do…

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Baby Beauty Salon

25.3.2014
78%
Hra - Baby Beauty Salon
Video se načítá
V tejto hre sa zahráte na kaderníčku malých detí. Vašou zákazníčkou je malá slečna, ktorá potrebuje vlasy umyť, vysušiť, učesať a samozrejme ozdobiť podľa vaších predstáv. Ale pozor, aby bola slečna šťastná, musíte ju neustále zabávať s hračkami, ktoré máte k dispozícii. Dokážete to?
Hra - Fashion Studio - Sport Outfit
Video se načítá
Rozhodli jste se jít do posilovny? Navrhněte si svůj vlastní outfit. Oblečení si můžete skládat, dle vašeho výběru a měnit mu barvu. Nakonec nezapomeňte ani na doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.