Poslední hrané hry

Maus Trap

11.3.2013
70%
Hra - Maus Trap
Video se načítá
Chyťte sýr a nalákejte myšku do díry! Postřehová hra, ve které musíte pomocí sýru lákat myš, která jde za Vámi. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce jídla a dávejte si přitom pozor na překážky.

Barbie in Candyland

25.10.2013
72%
Hra - Barbie in Candyland
Video se načítá
Vydej se do světa sladkostí, bonbonů a lízátek! Barbie se musí umět obléct pro každou příležitost a tohle je přesně jedna z těch speciálních. Vyber jí jedny ze šíleně barvených šatů, ozdob ji bonbonovými doplňky, ať se hodí do sladkého světa.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)
Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.