Poslední hrané hry

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Dream Car Wash

25.8.2015
70%
Hra - Dream Car Wash
Video se načítá
Pomozte malé Tare s opravou a výzdobou starých aut, které jsou zničeny. Budou vypadat moderně a nadčasově?

Teen Car Wash

11.6.2014
78%
Hra - Teen Car Wash
Video se načítá
Postarejte se o auto mladé teenagerka, která ho téměř zničila. Aby vypadalo opět jako nové potřebuje vaši pomoc. Nejdříve auto očistíte a umyjete od nečistot pak mu můžete vybrat novou barvu a dekorace.

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.
Hra - Draculaura Birthday Cake
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější narozeninový dort pro žačku strašidelné střední školy Draculauru. Kolik pater by měl mít? Jakou polevu a ozdoby zvolíte? Všechno je jen na Vás.
Hra - Monsterfy Justin Bieber
Video se načítá
Pomozte Draculaura s celkovou proměnou třech jejích nejlepších kamarádů. Proměňte každého z nich na Justina Biebera a najdete mu přítelkyni, podle představ. Podaří se vám?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Homer Simpson Saw Game

12.11.2014
71%
Hra - Homer Simpson Saw Game
Video se načítá
Docela dobrá logická adventura, jejímž hlavním hrdinou je Homer Simpson prověří Tvoje myšlení. Sbírej předměty, které najdeš a zkus je dále využít. První zkouškou bude dostat se z domu. Poté se odemkne řada jiných lokací a dobrodružství začíná.
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?

Japanese Spa Beauty

2.12.2012
92%
Hra - Japanese Spa Beauty
Video se načítá
Japanese Spa Beauty je další ze super her, ve kterých můžete od základu změnit a hlavně vylepšit zanedbanou slečnu. Tentokrát bude pocházet z Japonska a Váš odborný zásah do její pleti a celého stylu opravdu ocení. Nejdříve se zaměřte na její pleť plnou pupínků, nečistot a přerostlého obočí a pak se…
Hra - Jennifer Rose: Car Service
Video se načítá
Pomozte sympatické slečně Jannifer Rose s jejím novým podnikem. Tentokrát se rozhodla rozjet myčku aut. Na začátku má pouze jednoho zaměstnance a musí vydělat každý den dost peněz, aby mohla druhý den zase otevřít. Když si našetří dost, může si pořídit nějaké to vylepšení jako je třeba více…
Hra - První novomanželský polibek
Video se načítá
Určitě si představujete, jak by měla vypadat Vaše svatba. V této hře si to budete moct vyzkoušet o obléci novomanžele ještě v kostele podle svých představ.

Anna Birth Care

29.2.2016
86%
Hra - Anna Birth Care
Video se načítá
Anna bude rodit a potřebuje vaši pomoc, abyste jí děťátko prohlédli, zda je zdravé. Zvládnete to? To se ukáže!

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.