Poslední hrané hry

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Bouncy n BobHra na skóreHra o medaile

17.10.2014
72%
Hra - Bouncy n Bob
Video se načítá
Pokuste se co nejvíce krát odrazit příšerku a získat tak co nejvíce bodů. Navíc můžete chytit jeden z mnoha bonusů nebo bonusové body.

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

Cindy kadeřnice 2

9.3.2013
90%
Hra - Cindy kadeřnice 2
Video se načítá
Je tady pokračování super hry, ve které budete pomáhat Cindy v jejím kadeřnictví. Čeká na Vás lepší grafika i herní vylepšení, takže je určitě na co se těšit. Zákaznice však budou stále dost náročné a taky netrpělivé, takže vydělat dost peněz a postoupit vždy do dalšího (a taky náročnějšího) dne,…

Tiles Of The Simpsons

29.7.2014
67%
Hra - Tiles Of The Simpsons
Video se načítá
Skvělá hra s rodinkou Simpsonů v hlavní roli! Vaším úkolem bude spojovat vždy minimálně dva stejné obrázky.

Play Caesarean Birth

9.9.2014
78%
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Ve hře Play Caesarean Birth se miminko nemůže narodit přirozenou cestou, takže musíte pomoci s provedením císařského řezu. Dokážete jej provézt přesně podle instrukcí?

Elsa Mommy Birth

24.3.2016
71%
Hra - Elsa Mommy Birth
Video se načítá
Elsa bude maminkou a potřebuje vaši pomoc, aby počkala na sanitku a porod probíhal v pořádku. Postarejte se o ni, aby byla silná na porod a pomozte jí s péčí o dítě.

Kindergarten

30.12.2014
85%
Hra - Kindergarten
Video se načítá
Staňte se vychovatelkou v mateřské škole, vaším úkolem bude se starat o děti. Nebude to vůbec jednoduché, protože děti jsou opravdu náročné a vyžadují spoustu pozornosti. Dokážete se o všechny vaše svěřence postarat?

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.

Mahjong AlchemyNÁŠ TIP

10.7.2012
76%
Hra - Mahjong Alchemy
Video se načítá
Mahjong Alchemy je jedna z nejlepších her ze skupiny her mahjong. Vašim úkolem je hledat dvojice kamenů se stejným symbolem a odstraňovat je tak. Půjde to ale jen v případě, že kameny budou volné - budou mít minimálně ze dvou stran volné místo a budou úplně nahoře. Dokážete odstranit všechny kameny?

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Bubble Trouble 2

31.3.2013
67%
Hra - Bubble Trouble 2
Video se načítá
Druhý díl hry Bubble Trouble přichází s vylepšenou grafikou, avšak herní princip je stejný jako v prvním díle. Cílem hry je za pomoci dobře mířených střel rozstřelit skákající míče na menší kousky až dokud z nich nic nestane. Skákajícím míčům se však musíte vyhýbat, pokud nechcete přijít o…

Railway LineHra na skóreHra o medaile

4.8.2014
70%
Hra - Railway Line
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete stavět cestu pro váš vláček. Musíte stavět rychle, protože máte pouze 10 vteřin, než vláček vyrazí ze stanice. Životy máte omezené.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?
Hra - Valentine's Day Surprise Gift
Video se načítá
V Oblíkačky Valentýn Surprise Gift budete mít za úkol vybrat dívce to nejvhodnější oblečení na oslavu Valentýna. V nabídce najdete neformální oblečení, ale i množství šatů a šperků. Kromě toho můžete dívce změnit účes a vybrat valentýnský dárek.

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Murphys Gesetz 7

9.4.2014
77%
Hra - Murphys Gesetz 7
Video se načítá
Ráda provádíš ostatním schválnosti? Tady si to totiž můžeš vyzkoušet, aniž by ti někdo cokoliv provedl zpátky. Hlavnímu hrdinovi máš ztížit život co nejvíc pomocí různých schválností. Kvůli tobě pak zažije na dovolené na pláži opravdu perný den. Jak moc bude zuřit?

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.