Poslední hrané hry

Hra - Ever After High Duchess Swan Dress Up
Video se načítá
Duchess Swan z Ever After High by ráda vypadala jinak. V tom jí máš pomoci ty. Vybereš některé z pěkných šatů, nebo raději zkombinuješ top a sukni? A co doplňky? Vše je jen na tobě.

Briar Beauty Makeover

15.11.2013
87%
Hra - Briar Beauty Makeover
Video se načítá
Staňte se profesionální maskérkou a módní poradkyní princezny! Napřed jí udělejte pár masek, vytrhejte obočí a začněte s make-upem. Vybírejte z několika účesů a pak jí oblečte do nádherných šatiček. Zapojte svoji fantazii a udělejte jí dokonalou.
Hra - Frozen Elsa Fire Makeover
Video se načítá
V této hře už Elsa z filmu Ledové království nebude nadále ledová, ale ohnivá. Tvým úkolem je ji "přebarvit" a následně obléct tak, aby její oblečení sedělo k novému vzhledu. Dokážeš to?

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.
Hra - Elements Makeover Earth Princess
Video se načítá
Pusťte se do další pěkné makeover hry, ve které budete moci změnti hlavní hrdinku ve stylu čtyř přírodních živlů. Aby bylo možné začít s líčením a oblékáním, musíte nejprve uplatnit své kosmetické znalosti a dovednosti a dobře její pleť vyčistit a připravit.

Dark Witch

28.12.2013
75%
Hra - Dark Witch
Video se načítá
Vytvořte si svojí temnou čarodějnici podle svých představ! Budete mít na výběr z nevídaného oblečení, které můžete ještě upravovat a dohnat ho k dokonalosti. Tak nečekejte a zkuste si zahrát tuto hru.
Hra - Jrpg Heroine Creator: Warrior
Video se načítá
Vytvořte si krásnou bojovnici za pomoci oblečení a různých doplňků, které najdete v nabídce hry. Bude vaše bojovnice sladká nebo naopak nebezpečná?

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?

Beauty Hair Salon

29.8.2013
85%
Hra - Beauty Hair Salon
Video se načítá
V této hře vlastníte Beauty Hair Salon, do kterého vám přišla mladá zákaznice. Má však prosbu a to takovou, že musí vypadat, co nejlépe protože jde na své první rande. Pomůžete jí, aby vypadala, co nejlépe a okouzlila svého partnera?

Beauty Hair Salon 2

2.12.2013
83%
Hra - Beauty Hair Salon 2
Video se načítá
Beauty Hair Salon 2 je další pokračování, kadeřnické hry, ve které můžete vymyslet modelce svůj vlastní účes. Vlasy jí nejdříve musíte umýt, vyfoukat a nakonec jí můžete změnit střih, barvu a celkový design.

Cupid Hair Do

14.10.2013
82%
Hra - Cupid Hair Do
Video se načítá
Cupid Hair do je hra pro dívky, u které můžete projevit nejen kreativitu, ale i fantazii. Ve hře budete modelce dělat účes, barvit vlasy a nakonec jí vyberete hezké šaty s doplňky. Jak bude vypadat vaše modelka po přeměně?

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…

Party All Night Makeup

7.10.2014
82%
Hra - Party All Night Makeup
Video se načítá
Připravte tuto krásnou mladou slečnu na velkolepou párty, na které nesmí chybět. Začněte líčením, pak jí učesejte a dejte jí něco hezkého na sebe.

50/50 Hairstyles

30.6.2015
86%
Hra - 50/50 Hairstyles
Video se načítá
Postarejte se, aby se z této mladé slečny stala mladá rebelka. Změňte její úúčes na dvě různé barvy a oživte ho líčením a pěkným výběrem šatů.

Denim Hairstyles

1.5.2016
86%
Hra - Denim Hairstyles
Video se načítá
Vytvořte této slečně krásný účes a vyberte jí i nové šaty, které ba se k ní hodily. Bude s vaším výsledkem spokojená?
Hra - Cinderella Hair Salon Disaster
Video se načítá
O princeznách se povídá, že už vypadají moderně a proto se Popelka rozhodla, že to změní a navštíví kadeřnictví. Nicméně účes nedopadl podle jejích představ a nyní je v koncích. Pomozte jí s úpravou účesu a vyberte její pěkný make-up a oblečení, aby vypadala modernější.
Hra - Prom Braided Hairstyles
Video se načítá
Samantha se chystá na ples, kde chce mít krásné vlasy. Pomozte jí s umytím vlasů a se s právním výběrem účesu, který jí uděláte.

Back To School Haircuts

21.10.2013
87%
Hra - Back To School Haircuts
Video se načítá
Back To School Haircuts je dívčí hra, ve které budete Sáře pomáhat nejen s výběrem účesu, ale také s oblečením. Vlasy můžete stříhat, natáčet, žehlit nebo dokonce barvit. Při oblečení můžete měnit i jeho barvu. Vyberte jí originální střih, šaty, ale i doplňky.
Hra - Stunning Hairstyles and Makeup
Video se načítá
Staň se na pár minut osobní vizážistkou a udělej této mladé slečně krásný účes a vyber jí hezký make-up a doplňky, aby na rande zazářila.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.