Poslední hrané hry

Party Hairs

21.8.2013
89%
Hra - Party Hairs
Video se načítá
Party Hairs je hra pro šikovné dívky, které mají šmrnc. Vaším úkolem v této hře je obléci mladou dívku na svou první oslavu. Pomoz jí i ty a udělej jí pěkný účes, make-up a vyber jí pěkné oblečení.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Perfect Maiden

8.10.2014
91%
Hra - Perfect Maiden
Video se načítá
Maiden chce být tou nejkrásnější princeznou v celém království a proto spoléhá na vás, že její otevřete skříň za pomoci klíče a navrhnete nejhezčí outfit. Uděláte princeznu šťastnou?

Vampire Diaries

22.1.2015
86%
Hra - Vampire Diaries
Video se načítá
Připravte Moniku na velký maškarní večírek. Rozhodla se, že půjde za upírku. Tak jí na to připravte! Začněte pleťovými maskami, pokračujte líčením a nakonec jí oblečte.

Vampire Dress Up

20.5.2014
78%
Hra - Vampire Dress Up
Video se načítá
Přinášíme vám další hru z Vampire Diaries, kde bude vaším úkolem obléci mladou hrdinku do krásných šatů a vybrat jí hezký make-up. Zvládnete to?

Asian Beauty Make-Up

12.7.2013
80%
Hra - Asian Beauty Make-Up
Video se načítá
V této hře se stanete stylistkou asijské dívky, která potřebuje pomoci se svým novým vzhledem. Vyberte pro ni podle svého vkusu ten nejlepší účes, oblečení, doplňky a hlavně jí vytvořte super make up. Určitě jí to bude po vašem zásahu slušet :)

Kimono

18.8.2014
80%
Hra - Kimono
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou Japonku do tradičního kroje! Budete mít na výběr ze tří střihů, spousty motivů a barev! Navíc budete jí moct také učesat a vytvořit krásný, nový kroj. Dejte si záležet a pak se už můžete kochat vaším dílem.

Geisha Girl Dress Up

26.8.2013
65%
Hra - Geisha Girl Dress Up
Video se načítá
Znáte japonskou kulturu? V této hře si budete moct podle vlastního vkusu obléknout do opravdu stylových šatů pravou Geishu. Jaké kimono, boty, účes a šperky jí budou nejvíc slušet?

History Arabian World

18.1.2014
79%
Hra - History Arabian World
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléci tuto mladou, exotickou slečnu do krásného arabského a perského oblečení. Napřed jí musíte udělat účes a pak začít s oblékáním.

Egypt Princess Makeover

5.11.2013
85%
Hra - Egypt Princess Makeover
Video se načítá
Styl egyptských princezen, je velmi vznešený a nadčasový. Vyzkoušejte si i vy tento druh stylu s hrou Egyptian Princess, kde modelce můžete vybrat celkový make - up , oblečení a doplňky . Už máte představu, co egyptské princezne vyberete?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.