Poslední hrané hry

Max and Mink

21.2.2017
70%
Hra - Max and Mink
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete norkovi a myšce pomáhat dostat se do cíle. Obě postavičky ovládáte vy a musí si vzájemně pomáhat. Norek Mink se dostane všude a tak může Max pomoci překonat všechny překážky.

Princess Good Or Evil

23.2.2017
82%
Hra - Princess Good Or Evil
Video se načítá
V této hře budete oblékat princeznu Leiu z Hvězdných válek. Vybrat ji můžete outfit za světlou stranu síly nebo za temnou. Jakou si vyberete vy?

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?
Hra - Pečování o mláďátka
Video se načítá
V této hře budete pečovat o zvířecí miminka. Potom, co k Vám přijdou, je uložíte do kolébky a hned jak se jim nad hlavou objeví bublina s jejich přáním co nejrychleji je nakrmíte nebo přebalíte. Když se budete starat správně, budou zvířátka spokojená odcházet a Vy dostanete dobře zaplaceno.

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Monkey Go Happy Stage 34

27.11.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 34
Video se načítá
V tomto díle musíte sehnat vodu pro ducha, který se stará o stromeček. Musíte však předtím najít rukojeť pro pumpu.
Hra - New Girl At Princess College
Video se načítá
Tři slečny a jeden obrovský šatník. V prvně však budete muset dát na své místo nějaké věci. Pak můžete vybírat pro všechny holky šaty.

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Medieval Dresses

18.5.2013
87%
Hra - Medieval Dresses
Video se načítá
Která slečna si někdy nepředstavovala, jaké krásné historické šaty co nosily pricezny, by si nejraději vybrala... V této hře si to budete moct vyzkoušet a vytvořit podle své fantazie celou princeznu :) Čeká na vás opravdu velká nabídka dobových šatů, kterým navíc můžete měnit podle sebe i barvu. Kdo…

Beauty's Royal Ball

16.2.2017
81%
Hra - Beauty's Royal Ball
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že ve svém honosném paláci připraví ples. Pomůžete ji s tím? Vaším úkolem bude připravit krásnou pozvánku. Následně budete muset připravit taneční sál. Nakonec vyberete pro slečnu ty nejlepší šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.