Poslední hrané hry

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Jeu ChiantHra na skóreHra o medaile

31.12.2014
72%
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které se budete snažit udržet kuličku a přitom odpalovat jinou. Na spodní hraně musíte držet balanc, cihlou pak odpalujete létající kuličku.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Ball BreakerHra na skóreHra o medaile

2.10.2014
75%
Hra - Ball Breaker
Video se načítá
Odpalte míček a rozbijte všechny cihly. Z cihel vám mohou padat i různé bonusy, které sbírejte. Dávejte si však pozor, abyste nechytli bombu, která vás připraví o životy. Pokud se vám po dohrání hra neuloží, musíte v 10 kole umřít.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.