Poslední hrané hry

Unicorn Herd

12.6.2013
78%
Hra - Unicorn Herd
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, které vás určitě budou bavit. Vybarvěte si obrázek plný nádherných jednorožců. Máte na výběr, spoustu barev, které v penálu určitě nemáte. Pokud se vám obrázek nepovede, tak ho můžete vygumovat a začít znovu nebo jen přemalovat barvy. Hra je jednoduchá a ovládá se pouze…

Dreams

22.7.2013
73%
Hra - Dreams
Video se načítá
Cílem hry Dreams je v každém kole najít všechny rozdíly mezi dvěma obrázky. Pokud rozdíl najdete, snažte se ho co nejpřesněji označit, protože pokud označíte nesprávné místo, odečtou se vám body. Jaké vysoké skóre dokážete nahrát?

Elsa Royal PJ Party

28.10.2015
74%
Hra - Elsa Royal PJ Party
Video se načítá
Dokážete pomoci mladým dívkám s pořádáním pyžamové párty? Chce to trochu představivosti s pozvánkami a také můžete podle vlastních představ zmalovat dívku, která Vám na párty usne. Nebude chybět ani parádní polštářová bitva.
Hra - Barbie Halloween Costume Designer
Video se načítá
Barbie už nechce být rozkošnou a proto se rozhodla, že na tento Halloween si připraví strašidelnou masku. Pomozte jí ji ušít a sladit tak, aby vypadala super zároveň byla strašidelná. Dokážete to?

Barbie Mask Designer

15.9.2014
81%
Hra - Barbie Mask Designer
Video se načítá
Barbie je pozvána na maškarní ples a proto si musí vytvořit nádhernou masku. Pomozte jí se samotným nákupem a zdobením nové masky. Nakonec ji můžete obléci do nových šatů.
Hra - Baby Barbie Hobbies Stuffed Friends
Video se načítá
Malá Barbie se rozhodla, že si ušije hezkou panenku. na výběr máte tři možnosti a to z panenky, medvídka a pejska.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Tessa's Pets

16.6.2014
81%
Hra - Tessa's Pets
Video se načítá
Upravte dva pejsky podle vašich představ. Budete mu moc změnit uši, tlamu, čumák, barvu a další. Záleží pouze na vás, jak tito pejskové budou vypadat.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.
Hra - Disney Princesses Go To Monster High
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a proměňte ji na jednu z postav z Monster High. Podaří se vám vybrat pro každou z nich vhodnou kombinaci oblečení účesu?
Hra - Cheerleader Preparation Makeover
Video se načítá
Chtěli jste být roztleskávačkou? Díky hře Cheerleader Preparation Makeover se jí můžete stát, alespoň na pár minut. Sice se nebude týkat, přímo roztleskáváni, ale právě módy. Vyber i ty roztleskávačce pěkný make-up a nakonec i šaty, aby vypadala, co nejlépe.

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

It Girl-Rock Tonight

9.9.2014
63%
Hra - It Girl-Rock Tonight
Video se načítá
Připravte tuto Slečna na let koncert, kde che zaujmout zpěváka kapely. Na výběr máte make-up a samozřejmě moderní rockové šaty.
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Dnes budete líčit tyto dvě mladé krásky. Zkuste pozměnit jejich vzhled, změňte jim i účesy a pak je hezky oblékněte.
Hra - Monster High Abbey Bominable in 13 wishes
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Monster High, Abbey Bominable. Obleč jí do krásných šatů nebo topu a sukně či kalhot. Vyber jí střelené účesy, vše ozdob doplňky a nech tak vyniknout její krásu.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…
Hra - Disney Princess Arabian Wedding
Video se načítá
Jasmína má svatbu a je nutné, aby její družičky dodržovali určitý standart v oblékání a make-upu. Proto musí každou z nich upravit. Pomozte jí s tímto úkolem a proměňte je na princezny v arabském stylu.

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.