Poslední hrané hry

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Santa Airlines

24.11.2019
85%
Hra - Santa Airlines
Naviguj Santu v jeho letadle Skybus DEC25. Prolétni mezi mraky, zachraň zlobivé děti a doleť včas s dárky na Vánoce!

Simpsons maker

8.4.2012
85%
Hra - Simpsons maker
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky a milovnice Simpsonů je tady bezvadná hra, ve které si budete moct vytvořit úplně novou postavu tohoto seriálu. Začněte tvarem hlavy, očí, nosu a pokračujte přes vlasy a oblečení, až ke konečnému umístění postavy na pozadí.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…
Hra - High School Perfect Couples
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete vybírat oblečení pro dvě slečny, které chtějí opět zapůsobit na své kluky. K dispozici budete mít různá trika, sukně, šaty a mnoho doplňků.
Hra - Sleeping Princess Nails Spa
Video se načítá
Parádní hra, ve které se musíte postarat o slečnu v nehtovém salónu. Nejdříve se postaráte o její ruce a následně o nehty. Můžete si vybrat různé délky nehtů, jejich barvu nebo vzor.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.
Hra - Super Barbie Birthday Cake
Video se načítá
Připravte pro Barbie narozeninový dort a ozdobte ji, dle vlastního stylu a barevného designu. Bude se Barbie a ostatním oslavencem líbit?

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.