Poslední hrané hry

Dutchman's Dash

23.5.2014
78%
Hra - Dutchman's Dash
Video se načítá
Spongebobovi se ztratil jeho milovaný mazlíček Gary! Pomozte mu ho lokalizovat a zachránit! Budete muset zdolávat nástrahy tohoto světa, budete se také potýkat s nepřáteli, kteří vás jen tak nespustí.

Spongebob patty dash

2.4.2012
85%
Hra - Spongebob patty dash
Video se načítá
Obslužte všechny kamarády seriálového hrdiny Spongeboba. Ti budou hladoví chodit do Vašeho bistra a vy je musíte rychle nakrmit hamburgery a hranolkami. Když budete rychlí a Vaše jídlo bude dobré, dostanete zaplaceno a postoupíte do dalšího levelu. V každém levelu pak budete mít více ingrediencí a…
Hra - Papa Louie 3: When Sundaes Attack!
Video se načítá
Louie se už potřetí vydává za dobrodružstvím. Musí osvobodit všechny své zákazníky, jinak nebude mít žádné výdělky. Jeho nepřáteli jsou například zákusky, ovoce nebo zelenina. Myslíš si, že se zvládneš v každém kole dostat včas do cíle?

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.