Poslední hrané hry

Olaf Cleans Arendelle

28.7.2015
72%
Hra - Olaf Cleans Arendelle
Video se načítá
Pomozte tomuto sněhulákovi uklidit celé město. Budete omezeni časem, takže musíte rychle sbírat a čistit. Budete mít také 5 nápověd, které můžete využít.

Selena Gomez Makeover

9.9.2012
65%
Hra - Selena Gomez Makeover
Video se načítá
Změňte podle svého vkusu a představivosti Selenu Gomez. Můžete jí vybrat některý z účesů, použít nejrůznější barvy rtěnek, očních stínů, make-upu nebo řasenek. Všechno je jen na Vás.

Selena Gomez in Style

15.8.2011
62%
Hra - Selena Gomez in Style
Video se načítá
Další povedená hra se Selenou. Tentokrát je Selena Gomez v módním salonu a ty ji můžeš kompletně upravit vzhled. Vyber ji nejkrásnější účes, změň barvu očí nebo ji zkrášlí make-upem a očními stíny. To jak bude Selena vypadat záleží jen na tobě.

Lana Del Rey

12.2.2016
70%
Hra - Lana Del Rey
Video se načítá
Vyberte pro zpěváka a skladatele Lanu Del Rey krásný make-up a moderní oblečení, aby mohla jít na svůj koncert. Bude se fanouškům líbit?

Nina Dobrev Makeover

11.5.2014
69%
Hra - Nina Dobrev Makeover
Video se načítá
Nina je hlavní herečka ze známého seriálu Vampire Diaries a proto se musí účastnit mnoha akcí. Pomozte jí na jednu z nich vybrat pěkný outfit.

Selena Gomez 2

3.6.2014
73%
Hra - Selena Gomez 2
Video se načítá
Slavná americká zpěvačka a herečka potřebuje nového maskéra! Hledá přímo vás! Tak jí pomozte vybrat správný účes a make-up na velký gala večer!

The Fame Dan & Serena

23.3.2015
70%
Hra - The Fame Dan & Serena
Video se načítá
Kdo z vás zná seriál Gossip Girls tak jistě bude znát i Serenu a Dana. V této hře bude vaším úkolem je upravit. Tak se ukažte, jaký máte vkus a upravte je podle vašich představ.

The Fame Elle Fanning

4.3.2015
70%
Hra - The Fame Elle Fanning
Video se načítá
Elle Fanningová je mladá americká herečka, která se chystá na autogramiádu po USA. Takže jí musíte hezky upravit!

Baby Hazel Dental Care

25.11.2013
81%
Hra - Baby Hazel Dental Care
Video se načítá
Byl to den jako jiný, kdy se Hazel spokojeně hrála ve svém pokojíčku. Avšak po kousnutí do lízátka, si Hazel udělala poranění, a proto musí jít k zubaři. Vaším úkolem je poskytnout Hazel, co nejlepší péči o zuby. Musíte ji uklidňovat, bavit a nakonec Hazel naučit, jak si správně mýt zuby a jaké…
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.