Poslední hrané hry

Hra - Princess Permanent Makeup
Video se načítá
Princezna se rozhodla pro zajímavé řešení, chce si pořídit permanentní makeup. To samozřejmě není jen tak. Pomoz jí s výběrem i s následným tetováním a udělej z princezny krásku navěky!

Greek Hero

28.9.2013
88%
Hra - Greek Hero
Video se načítá
V této hře budete hrát za řeckého hrdinu, který umí lukem to co nikdo jiný. Pomozte mu získat přízeň mladé slečny tím, že nastřílíte všechny cíle bez problémů. Hra se ovládá pouze myší, nastavte úhel a sílu a pak jen zmáčkněte levé tlačítko myši. Hra je opravdu návyková! Dávejte si pozor, jste…

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.

Elsa Tattoo Designer

21.5.2015
80%
Hra - Elsa Tattoo Designer
Video se načítá
Krásná Elsa chce nové tetování a na vás bude jí ho udělat. Takže začněte pěkně tím, že vyberete místo a umístěte návrh. Dělejte vše podle instrukcí a nic nemůžete pokazit.

Spiderman Villains

18.1.2014
70%
Hra - Spiderman Villains
Video se načítá
Ve hře Spiderman Villains musíte bojovat proti Vašim nepřátelům, kterými jsou Goblin, Symbiont a také ředitel novin. Naopak pokud trefíte Vaši milovanou Marry Jane, přijdete o body, takže miřte přesně a dávejte si pozor, kam střílíte.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Bedrock Bowling

29.1.2014
70%
Hra - Bedrock Bowling
Video se načítá
V této hře si budete moci zahrát bowling s Fredem, ze seriálu Flinstonovi. Vyhrajte zápas s největším možným počtem bodů. Na začátku zamiřte, potom se rozběhněte a nakonec hoďte koulí.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.
Hra - Elsa Valentine's Day Kiss
Video se načítá
Elsa a Jack si chtěli Valentýna užít samotě, avšak nečekaně se k nim přidali Kristoff a Anna. Pomoz jim, aby si i během nepříjemné návštěvy svůj den vychutnali prostřednictvím dlouhého líbání. Zvládnete to?

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Touch the SkyHra na skóreHra o medaile

6.2.2013
76%
Hra - Touch the Sky
Video se načítá
Pokuste se v této hře doletět co nejdále. Za vydělané peníze budete moci kupovat nová vylepšení pro Váš dopravní prostředek a tím tak dosáhnout i delší vzdálenosti.

FraggerHra na skóreHra o medaile

11.9.2015
66%
Hra - Fragger
Video se načítá
Zlikvidujte všechny nepřátelské jednotky za pomoci granátů, které máte k dispozici. Ale nebude to tak jednoduché, jak se může zdát mířit musíte skutečně přesně.

Zombie RaceHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
76%
Hra - Zombie Race
Video se načítá
Další skvělá postřehová hra, ve které ujíždíte s autem po silnici, vyhýbáte se překážkám a sbíráte body. Body se vždy počítají jen na jedné straně silnice, tak buďte připraveni. Za získané lebky můžete auto i upravovat.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.