Poslední hrané hry

Hra - My Little Pony Rarity Rockin' Hairstyle
Video se načítá
Pomozte Rarity s výběrem oblečení na dnešní večírek, kterého se chce zúčastnit. Vybrat jí můžete nový účes, šaty a dekorace. Kombinace je jen na vás.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Ariel Real Haircuts

13.2.2014
88%
Hra - Ariel Real Haircuts
Video se načítá
Navrhněte princezny Ariel nový účes, kterým by uchvátila celou podmořskou říši. Vlasy jí můžete barvit, natáčet žehlit a všemožně stříhat. Nakonec jí můžete vybrat hezké oblečení a doplňky.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Fluttershy Dress Up
Video se načítá
Oblečte si dalšího poníka ze seriálu My Little Pony. Na výběr máte pěkné účesy, oblečení a doplňky.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Brave Princess Merida

19.4.2014
81%
Hra - Brave Princess Merida
Video se načítá
Máš ráda film Rebelka? Právě teď si můžeš obléct hlavní hrdinku tohoto filmu, princeznu Meridu! Merida má ráda hlavně zelenou, ale to neznamená, že jí nemůžeš dát jiné krásné šaty. Vyber i doplňky a udělej z Meridy tu nejkrásnější.

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru s koníkem a překonejte celou trasu. Vaším úkolem je co nejrychleji proběhnout určenou cestu, ale musíte si dávat pozor na překážky, které stojí v cestě. Ty můžete přeskočit, důležité je ale odhadnout správný čas výskoku. Čím lépe se vám bude dařit, tím vyšší levely jsou vám k…

Horse Eventing

9.3.2015
79%
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto sportovní hru, ve které bude vaším úkolem vyhrávat parkurové závody na koni. Myslíte si, že to zvládnete? Tak se ukažte co ve vás je!

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts je hra, ve které můžete Barbie vymyslet nový účes, problém je jen v tom, že musíte být přesné a trpělivé protože vlasy jsou nepoddajné a vymyslet krásný účes, může být náročné. Dokážete Barbie novým účesem potěšit?

WorldCraft

13.10.2014
82%
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Vyberte si kostku a začněte stavět! Vybrat si můžete jeden ze tří světů, ve kterém budete stavět. Nemusíte se bát, ve hře vás neohrožují nepřátelé ani nic jiného. Nemusíte si ani nic vyrábět, stačí si vybrat kostku a rovnou budovat.

Block Story

3.2.2014
85%
Hra - Block Story
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, která je velmi podobná hře minecraft. V Block Story můžete stavět a vyrábět co se vám zamane, pokud na to tedy máte suroviny. Ty nacházíte po celém světě, ať už v podobě dřeva, kamen či drahokamů.

Mine Clone

4.7.2013
80%
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Zahrajte si hru, která je velmi podobná pařbě minecraft. Vlastně je to minecraft, akorát pro prohlížeče, takže si jí můžete zahrát pohodlně bez nutnosti instalace. Ve hře pak můžete každý den plnit úkoly, bourat nebo stavět. V inventáři máte dostatek materiálu a hlavně, máte k dispozici nekonečné…

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Minecraft skiny editor

9.5.2014
80%
Hra - Minecraft skiny editor
Video se načítá
Už Vás nebaví ta malá ošklivá postavička v Minecraftu? Máme tu pro Vás editor, na který jistě každý z nás čekal hodně dlouho, vytvořte si svojí vlastní postavu. Můžete ji uploadnout a nebo sami vytvořit. Jak postupovat při instalaci skinu? V aplikaci klikněte na EXPORT/SAVE, uložte jej jako…

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.
Hra - Robot Unicorn Attack Evolution
Video se načítá
Máme tu další díl skákačky s robotím jednorožcem. Tentokrát se ale jednorožec bude v průběhu hry měnit na další zvířata a procházet tak takovou evolucí. A jaká zvířata můžeš potkat? Panda, had, gorila. Ta další zjistíš, když budeš opravdu dobrá!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.