Poslední hrané hry

Lisa & Bandit

22.5.2015
71%
Hra - Lisa & Bandit
Video se načítá
V této hře budete hrát za žokejku Lízu a osedláte jejího koně Bandita. Vaším úkolem bude překonat všechny překážky. Dávejte pozor, protože máte pouze 3 životy.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Hurdles Race

29.8.2013
78%
Hra - Hurdles Race
Video se načítá
Procvičte si svoje prsty v této skvělé hře! Pokuste se vyhrát každou soutěž a dostat se v běhu na 100 metrů až mezi elitu. Musíte doběhnout to třetího místa, abyste se dostali do vyšší soutěže.

Retro Unicorn Attack

15.6.2014
78%
Hra - Retro Unicorn Attack
Video se načítá
Zapařte si další díl Robot Unicorn Attack v trochu jiném provedení. Ovládání je pořád stejné, takže se nebojte nějakých změn, jsou pouze grafické. Zvládnete překonat veškeré překážky ve hře?
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rarity Dress Up
Video se načítá
Oblečte si dalšího poníka ze seriálu My Little Pony, kterému můžete změnit vlasy, oblečení a doplňky.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Anna se rozhodla pro změnu účesu. Proto spoléhá na vás, že jí ho vytvoříte. tak směle do toho.
Hra - Baby Hazel Mischief Time
Video se načítá
A máme tu další hru s holčičkou Baby Hazel , kde zažijete opět další dobrodružství . V této části si Hazel pozve svou kamarádku ze školy , se kterou se budou nejen hrát, ale i jíst . Nakonec budou věci před příjezdem uklízet, aby mamka nic nepoznala .

Česání poníka

17.6.2012
77%
Hra - Česání poníka
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat poník snů? Zkuste si jednoho upravit úplně podle sebe. nabarvěte a ušešte mu hřívu, nalakujte kopýtka a ozdobte ho doplňky.

Baby Pony Bath

11.12.2013
91%
Hra - Baby Pony Bath
Video se načítá
Postarejte se o tohoto milého poníka, který potřebuje vykoupat, přebalit a nakonec vybrat hezké doplňky. Po úpravě se můžete s poníkem zahrát a podávat mu věci, které si vyžádá v bublinách. Udělejte tohoto poníka šťastným.

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Sewer Run

9.12.2014
81%
Hra - Sewer Run
Video se načítá
Zkuste si, jaké to je jezdit na skateboardu. V této hře to nebude žádný problém. Užijte si super grafiku a náročné tratě, které vás pobaví. Podaří se vám pokaždé zvítězit?

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.

Motocross NitroNÁŠ TIP

4.2.2013
78%
Hra - Motocross Nitro
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které se budete prohánět po výborně zpracovaných tratích, které nabídnou mnoho druhů povrchů. Můžete tak závodit na sněhu, písku nebo blátě. K dispozici jsou i akrobatické arény, kde si můžete vyzkoušet mnoho triků. Za vydělané peníze pak můžete upravovat jezdce a motorku.

Freebord The Game

4.3.2014
87%
Hra - Freebord The Game
Video se načítá
Zahrajte si skvělou 3D hru, ve které si budete moci pořádně zajezdit na skejtu. Hra nabídne mnoho tratí, od těch nejlehčích až po velmi šílené s mnoha skoky a překážkami. Pokud nemáte moc zkušeností s ježděním, tak začněte od zelených úrovní, naučíte se skejt aspoň ovládat. Pak můžete přejít do…

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.