Poslední hrané hry

WorldCraft

13.10.2014
82%
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Vyberte si kostku a začněte stavět! Vybrat si můžete jeden ze tří světů, ve kterém budete stavět. Nemusíte se bát, ve hře vás neohrožují nepřátelé ani nic jiného. Nemusíte si ani nic vyrábět, stačí si vybrat kostku a rovnou budovat.

Mine Blocks

13.10.2013
75%
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Mine Blocks je hra velmi podobná Minecraftu, pouze je celý svět ve 2D. Objevuj svět, těž suroviny a z nich vytvářej věci a další materiály, které se ti budou hodit ke stavbě. Tvým úkolem je postavit hrad a ubránit se před příšerkami. Zalíbí se ti čtverečkovaný svět?

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.
Hra - Super Barbie From Princess To Rockstar
Video se načítá
Proměňte Super Barbie na hvězdu rockových pódií, aby se mohla účastnit rockových koncertů. Nezapomeňte ani na doplňky, které účelně celkový outfit.

Mine Clone

4.7.2013
80%
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Zahrajte si hru, která je velmi podobná pařbě minecraft. Vlastně je to minecraft, akorát pro prohlížeče, takže si jí můžete zahrát pohodlně bez nutnosti instalace. Ve hře pak můžete každý den plnit úkoly, bourat nebo stavět. V inventáři máte dostatek materiálu a hlavně, máte k dispozici nekonečné…

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.