Poslední hrané hry

My Kitty’s Kiss 3

22.12.2013
85%
Hra - My Kitty’s Kiss 3
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se líbat s vaším kočičím milencem. Je to jednoduché, zmáčkněte levé tlačítko myši a pusťte, když se budete chtít přestat líbat. Dávejte pozor na hlídacího psa a na kocoura co je za vámi. Musíte ho nějak zabavit, jinak přicházíte o život.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Model Studio

4.8.2011
72%
Hra - Model Studio
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou módního salonu. Vašim úkolem je uspokojit zájmy zákaznic. Některé chtějí ostříhat, jiné vhodně obléknout a jiné raději navštíví váš kosmetický koutek. Vašim úkolem je rychle a kvalitně obsluhovat všechny zákaznice.

Super Villainy

6.5.2012
74%
Hra - Super Villainy
Video se načítá
Zahrajte si vesmírnou střílečku Super Villain a pusťte se do boje proti vesmírným příšerám. Nepřátelé budou na vás útočit ze všech stran, takže musíte být opravdu rychlý, abyste je všechny dostali. V boji vám pomůže i množství různých útoků a upgradů.
Hra - Monsterland 3: Junior Returns
Video se načítá
Monsterland 3 je skvělé pokračování logické hry, ve které máte za úkol probudit spící nevrlou červenou kostku. V každém kole budete moci dosáhnout až 3 hvězdiček, podle toho, kolikrát kliknete, než kostku probudíte. Tak neváhejte a zapojte logické myšlení!

Bad Piggies HD 2015

8.7.2015
85%
Hra - Bad Piggies HD 2015
Video se načítá
Pomozte prasátkům se dostat až do cíle. Musíte jim postavit stroj, který je tam dopraví. Po cestě také musíte posbírat hvězdičky a dostat ho do cíle na čas.

Piggy in the Puddle 3

27.1.2016
82%
Hra - Piggy in the Puddle 3
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat prasátko skrz rozličné překážky až do nádoby s blátem. K překonání jednotlivých nástrah musíte využívat další zvířátka, z nichž každé má jiné schopnosti. Také se pokuste vysbírat po cestě všechny žaludy.
Hra - Cinderella Hair Salon Disaster
Video se načítá
O princeznách se povídá, že už vypadají moderně a proto se Popelka rozhodla, že to změní a navštíví kadeřnictví. Nicméně účes nedopadl podle jejích představ a nyní je v koncích. Pomozte jí s úpravou účesu a vyberte její pěkný make-up a oblečení, aby vypadala modernější.

Glow Web

26.5.2012
78%
Hra - Glow Web
Video se načítá
Glow Web je logická hra, ve které budete mít za úkol rozsvítit všechny žárovky ve všech 50 levelech. Za pomoci posouvání laserových uzlů musíte zajistit, aby laserové paprsky procházely přes každou žárovku.
Hra - The Dusty Monsters: Merry Christmas
Video se načítá
V této vánoční logické hře budete mít za úkol dostat barevné bonbóny k hladové příšerky. Aby se vám to podařilo, musíte vhodně využít všechny herní prvky, které máte k dispozici. Prvky můžete nahrazovat ty, které se již nacházejí na hrací ploše.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Harley Quinn

28.2.2017
85%
Hra - Harley Quinn
Video se načítá
Parádní oblíkačka, kde si vezmete do parády komiksovou postavu a členku sebevražedného oddílu Harley Quinn. K dispozici budete mít mnoho různých oblečků a šatů, u kterých můžete měnit i barvu. Také budete moci vybrat různé typy účesů, líčidel a doplňků.

Titanik CZ

5.1.2013
65%
Hra - Titanik CZ
Video se načítá
Všichni kdo mají rádi seriál Futurama budou jistě nadšeni z této adventury, která Vás přenese přímo do seriálu. Můžete se těšit na dokonalou grafiku i český jazyk. A i když hra není moc náročná ani dlouhá, jistě pobaví :)

Titanik II CZ

8.1.2013
65%
Hra - Titanik II CZ
Video se načítá
Je tady pokračování adventury inspirované seriálem Futurama, ve které opět bude Vašim úkolem pomoci hlavním hrdinům pomoci při útěku z lodi, která už asi za nedlouho exploduje. V místnostech, co se můžou zdát přímo bludištěm, musíte najít cestu i všechny prostředky k útěku. Dokážete to?

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Barbie In Rock'N Royals

1.11.2015
83%
Hra - Barbie In Rock'N Royals
Video se načítá
Barbie a její kamarádka mají vystoupit na rockovém koncertě, proto potřebují make-up, oblečení a nádherné doplňky. Připravte je na společné vystoupení.

Baby Hazel Fishing Time

31.1.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fishing Time
Video se načítá
O Hazel se stará její strýc, který je zaneprázdněn čtením novin, co se jí nelíbí. Proto se rozhodne, že chce jít na ryby. Pomozte Hazel s balením věcí na rybaření a naučte ji jak se chytají ryby.
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.