Poslední hrané hry

Hra - Baby Hazel Bathroom Hygiene
Video se načítá
Hazel se v této části naučí, jak se má starat o koupelnu a záchod. Pomozte jí s úklidem a mytím, aby byla šťastná.
Hra - Hello Kitty Face Painting
Video se načítá
Pomozte Hello Kitty s oživením její tváře a vymyslete pro ni pěknou masku, která by se k její osobnosti hodila. Bude s vaší malbou spokojená?

Hello Kitty Cross Stitch

11.11.2014
58%
Hra - Hello Kitty Cross Stitch
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyšít obrázek s Hello Kitty a její kamarády. K tomu budete potřebovat nitě, které najdete na pravém boku. Stačí se ředit dle jednotlivých barev a vznikne vám nádherný obrázek.

1 Suit Spider Solitaire

20.5.2015
77%
Hra - 1 Suit Spider Solitaire
Video se načítá
Vaším úkolem v této karetní hře bude odstranit z hrací plochy všechny karty. Karty musíte postupně na sebe ukládat od krále až po eso. V případě, že nebudete moci provést žádný tah, můžete otočit další karty.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Monster Match Mania

14.3.2015
82%
Hra - Monster Match Mania
Video se načítá
Cílem hry je spojit vždy několik roztomilých monster do řadě nebo sloupce. Vždy musejí být nejméně tři. Dokážete postupovat do dalších kol a rychle hledat skupinky monster?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.