Poslední hrané hry

Turbo Tanks

20.6.2013
74%
Hra - Turbo Tanks
Video se načítá
Ve hře Turbo Tanks máte za úkol projet všechny rychlostní zkoušky během 2 minut. Máte celkem 10 životů, když náhodou poškodíte tank, tak ho můžete opravit, tím že najedete na kanystr, který vás opraví. Dávejte si pozor na dřevěné cedule s nápisem, když něco takového uvidíte, tak se připravte na to,…

Naruto Monster Car 2

6.5.2012
66%
Hra - Naruto Monster Car 2
Video se načítá
V této hře s hrdinou Narutem usednete za volant pořádného trucku a vydáte se zdolávat nesnadný terén. Abyste postoupili do dalšího levelu nesmíte udělat žádnou chybu a projet trasu bez havárie.

Hot Rod Racing

18.4.2012
81%
Hra - Hot Rod Racing
Video se načítá
Hot Rot Racing je závodní hra s pěknou grafikou, ve které se se svým autem vydáte na světový šampionát. V každém kole na vás bude čekat několik soupeřů, které musíte porazit, abyste postoupili do dalšího závodu. Navíc získáte i peníze, za které si můžete koupit různá vylepšení či nová auta.
Hra - The Fast And The Furious
Video se načítá
V závodní hře The Fast And The Furious si na začátku zvolíte auto, úroveň obtížnosti a následně se můžete pustit do pekelných závodů. Vyhýbejte se všem autům a pokuste se dojet do cíle v co nejkratším čase.

Teen Car Wash

11.6.2014
78%
Hra - Teen Car Wash
Video se načítá
Postarejte se o auto mladé teenagerka, která ho téměř zničila. Aby vypadalo opět jako nové potřebuje vaši pomoc. Nejdříve auto očistíte a umyjete od nečistot pak mu můžete vybrat novou barvu a dekorace.

LL City Parking 2

1.3.2013
75%
Hra - LL City Parking 2
Video se načítá
Zaparkujte své auto přesně a hlavně bezpečně. Druhý díl této parkovací hry přináší nová a těžší kola a nová auta. Parkovat se snažte přesně, rychle a hlavně bez poškození.

18 Wheels Driver 4

27.7.2013
65%
Hra - 18 Wheels Driver 4
Video se načítá
I hry s automobilovou tématikou mají na dívčích webech rozhodně své místo, proto si můžete zahrát 18 Wheels Driver 4 i vy. Jednoduchým ovládáním (šipkami) se budete muset s vaším kamionem dopravit z místa na místo. Pokud byste náhodou zabloudili, stačí se podívat na mapu (tlačítko M) a cestu si…

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.
Hra - Spongebob Speed Car Racing
Video se načítá
Animovaná postava Spongebob přichází v zábavné sportovní hře Spongebob Speed Car Racing. Cílem je zajet co nejrychleji tři okruhy na závodní trati a rozjet co nejvíce slimáků, kteří se na ní vyskytují. Po přejetí požadovaného počtu slimáků se Vám odekne následující trať.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.