Poslední hrané hry

Mario Super Santa

24.12.2013
73%
Hra - Mario Super Santa
Video se načítá
Ve vánoční edici Mario Super Santa se dostanete do vánočního světa. Je nutné abyste sbírali na cestě dárečky. Do cesty se Vám postaví tučňáci, které musíte buď zašlápnout nebo je přeskočit. Dokážete se s Mariem proskákat až na konec?

Luigi's DayHra na skóreHra o medaile

11.8.2014
72%
Hra - Luigi's Day
Video se načítá
Luigi's Day je hra, ve které účinkuje kamarád od Super Mária, Luigi. Vaším úkolem bude projít několik kol a posbírat co nejvíce mincí. Na konci hry se mince pak promění v body.

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Age Of Wind 2

18.5.2014
85%
Hra - Age Of Wind 2
Video se načítá
Utkejte se v těch největších námořních bitvách! Staňte se kapitánem bojové loďky a postupně ji vylepšujte nebo nakupujte nové. Můžete drancovat obchodní lodě nebo obchodovat s různými komoditami.

More Zombies

12.12.2013
66%
Hra - More Zombies
Video se načítá
Cílem hry More Zombies bude ochránit hlavního hrdinu i jeho stánek před útokem lidí, který se změnily na zombie. Ti na vás budou útočit ze všech stran, takže porazit je bude skutečně náročné. Naštěstí budete mít k dispozici mnoho účinných zbraní, které vám v boji dozajista pomohou.
Hra - Amigo Pancho 5: Artic & Peru
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat Mexičana mimo hrací plochu a tím mu pomoci uprchnout. Aby se vám to podařilo, musíte správně použít všechny herní prvky a zajistit tak Mexičanovi bezpečnou cestu.

Now & Then Elsa Makeup

4.3.2015
83%
Hra - Now & Then Elsa Makeup
Video se načítá
Elsa se chystá na oslavu, kde chce vypadat krásně. Pomůžeš jí s výběrem make-upu? První je více konzervativní, zatímco ten druhý je zábavnější a barevnější.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Dino Home

27.9.2014
88%
Hra - Dino Home
Video se načítá
Dino Home je další skvělá hra, ve které budete ovládat dva dinosaury, kteří si navzájem musejí pomáhat. Jeden umí házet rybí kosti, po kterých můžete skákat. Druhý zase umí hlavou rozbít pevné překážky.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Cat Shmat

16.5.2014
77%
Hra - Cat Shmat
Video se načítá
Logická hra jménem Cat Shmat tě určitě nezklame. Zkus pomoci kočičce získat její oblíbený pamlsek. Toho dosáhneš správným rozmístěním herních prvků. V každém kole prvky přibývají a také se objevují nové. Dokážeš se dostat přes všechna kola?

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Kitty Princess

18.11.2015
77%
Hra - Kitty Princess
Video se načítá
Pomozte dvěma kočkám, aby společně překonali různorodé nástrahy a překážky. Každá z nich je originální a má jiné schopnosti, na vás je abyste každou z nich správně využili. Dostaňte je až do cíle.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

Neptune Buggy

8.11.2012
93%
Hra - Neptune Buggy
Video se načítá
Zachraňte všechny kosmonauty z povrchu Neptunu, kde stavěli naši novou základnu. Ve speciální vesmírné bugině zdolejte všechny nebezpečné nástrahy terénu, posbírejte kosmonauty a dopravte je k raketě, aby mohli odletět zpět na Zemi.

Desert Monster 2

16.12.2013
62%
Hra - Desert Monster 2
Video se načítá
Desert Monster 2 je závodní hra, ve které si vyzkoušíte jízdu přes rozlehlou poušť na úžasném monster trucku. Svůj truck si můžete neustále vylepšovat, avšak nejdůležitější je zkontrolovat si před každým kolem, zda máte dostatek paliva. Podaří se vám nasbírat všechny upgrady?

FMX Team

1.2.2013
69%
Hra - FMX Team
Video se načítá
Vyberte si jezdce a získejte co nejlepší skóre! Tratí je ve hře opravdu mnoho a jezdců je na výběr taky více. Pak stačí jen vyjet na dráhu dělat co nejlepší triky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.