Poslední hrané hry

Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?
Hra - Barbie Thanksgiving Prep Makeover
Video se načítá
Barbie se potřebuje připravit na Den díkůvzdání, pomozte jí s úpravou vlasů, výběrem make-upu a tradičního oblečení, aby mohla zasednout ke stolu. Bude vypadat krásně.
Hra - Monkey Go Happy Stage 6
Video se načítá
Rozesmějte opičku tím, že splníte všechny hádanky a úkoly. Nakrmte poníka a princezně sežeňte korunu.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Rapunzel

21.9.2014
88%
Hra - Rapunzel
Video se načítá
Obléct si ve hře dneska můžeš snad každou princeznu. Tentokrát je tu Locika a její růžové šaty. Nebo ji oblečeš do něčeho jiného?

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

Super Drift 3

11.9.2015
64%
Hra - Super Drift 3
Video se načítá
Myslíte si, že jste rychlí jezdci? Ověřte si to v autech, kde bude vaším úkolem dorazit do cíle, jako první! Podaří se vám to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.