Poslední hrané hry

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Wheely

23.10.2013
82%
Hra - Wheely
Video se načítá
Wheely je malé auto, o které v obchodě nikdo nemá zájem. Wheely se tak jednoho dne rozhodne, že z obchodu uteče a stane se autem závodním. Cesta za jeho snem je však plná překážek, které překonat dokáže jen s vaší pomocí.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Office Lady Makeover

3.12.2013
86%
Hra - Office Lady Makeover
Video se načítá
V této hře dostanete možnost upravit zašlý vzhled velmi pracovité ženy. Zapojte fantazii a vyberte jí ten nejlepší make-up, barvu vlasů a to co jí podle vás nejvíce sluší. Záleží pouze na vás jak bude vypadat.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Wheely 3NÁŠ TIP

1.6.2014
84%
Hra - Wheely 3
Video se načítá
Wheely je zpět v novém díle! Tentokrát budete mít za úkol najít kolo, které po vás žádá vaše žena. Na cestě vás však potká nečekané dobrodružství plné nebezpečných nástrah! Podaří se vám uniknout a najít kolo?

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

Mine Blocks

13.10.2013
75%
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Mine Blocks je hra velmi podobná Minecraftu, pouze je celý svět ve 2D. Objevuj svět, těž suroviny a z nich vytvářej věci a další materiály, které se ti budou hodit ke stavbě. Tvým úkolem je postavit hrad a ubránit se před příšerkami. Zalíbí se ti čtverečkovaný svět?

Mine Clone

4.7.2013
80%
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Zahrajte si hru, která je velmi podobná pařbě minecraft. Vlastně je to minecraft, akorát pro prohlížeče, takže si jí můžete zahrát pohodlně bez nutnosti instalace. Ve hře pak můžete každý den plnit úkoly, bourat nebo stavět. V inventáři máte dostatek materiálu a hlavně, máte k dispozici nekonečné…

WorldCraft

13.10.2014
82%
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Vyberte si kostku a začněte stavět! Vybrat si můžete jeden ze tří světů, ve kterém budete stavět. Nemusíte se bát, ve hře vás neohrožují nepřátelé ani nic jiného. Nemusíte si ani nic vyrábět, stačí si vybrat kostku a rovnou budovat.
Hra - New Cinderella Wedding Makeup
Video se načítá
Popelka se chystá na svatbu a jediné, co jí na seznamu zbývá je make-up. Nechce si ho aplikovat sama, aby nevypadal příšerně. Aplikuješ jí ho ty?

Popelčin kočár

3.6.2012
79%
Hra - Popelčin kočár
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie ten nejkrásnější kočár, který odveze Popelku na princův ples do zámku. Vyberte každý detail od kol, až po koně s kočím nebo záclonky v oknech...

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.