Poslední hrané hry

Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.

Cute Baby

15.8.2011
75%
Hra - Cute Baby
Video se načítá
Cute Baby je trochu jiná oblíkačka. V této hře totiž neoblékáte žádnou celebritu ani panenku - oblékáte totiž miminko. Vybírat můžete jednak z mnoha kusů oblečení, ale také z různých účesů. Hra je velmi povedená a ovládá se snadno.

Baby's Pacifier

9.2.2014
71%
Hra - Baby's Pacifier
Video se načítá
Oblečte toto mimčo do hezkého oblečení, udělejte jí účes, dejte jí autosedačku, dudlíček a plyšáčka, aby se mohla s ním mazlit.

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

Baby Hazel Royal Bath

4.7.2014
92%
Hra - Baby Hazel Royal Bath
Video se načítá
Hazel si myslí, že už ji mamka nemá řada protože se neustále stará o mladšího bratra. proto se rozhodne, že chce luxusní lázeň. Pomůžete s tím jí mamince, aby byla Hazel šťastná?

Baby Hazel Newborn Baby

31.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Newborn Baby
Video se načítá
Hazel bude mít prvního sourozence a proto se velmi těší na jeho příjezd. Společně budete upravovat postýlku a také se budete starat o malé miminko. Pomůžete jí s tímto úkolem?

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…
Hra - Zuzančin kouzelný svět
Video se načítá
Zuzanka je kouzelné dítě. Přesto že má teprve rok, už ubjevuje svět. Doprovodíte jí na pláž, do zábavního parku a pomůžte jí prozkoukat vlastní domov? Určitě to bude velká zábava hlavně pro menší hráče :)
Hra - Ever After High OHair Babies
Video se načítá
Dokážete se postarat o miminko a ještě jej upravit tak, aby se mohlo účastnit přehlídky? Chce to však začít od základních věcí, jako je přebalit, nakrmit a potom uspat. Následně můžete vybrat ideální účes, doplňky a také samozřejmě hračku, která nesmí chybět.

Caring Carol - Baby Boy

15.3.2014
83%
Hra - Caring Carol - Baby Boy
Video se načítá
Ve hře Caring Carol - Baby Boy bude vaším úkolem postarat se o malého chlapečka. V prvním kroku ho budete musíte celého umýt. Za každý správně provedený krok vzroste štěstí chlapečka. Naopak, pokud se spletete jeho štěstí klesne.

Baby Girl Care

28.3.2014
81%
Hra - Baby Girl Care
Video se načítá
Baby Girl Care je skvělá hra pro všechny dívky, ve které bude vaším úkolem postarat se o malé děvčátko. To musíte nejdříve přebalit a následně si s ní hrát tak, aby byla spokojená. V každém kroku budete mít zobrazenou nápovědu, takže se nemusíte bát, že něco pokazíte.

Maternity Ward

11.6.2012
74%
Hra - Maternity Ward
Video se načítá
Jak by podle Vás měla nejlépe vypadat sestřička z dětského oddělení? V této oblíkačce si to budeš moct vyzkoušet s opravdu velkým výběrem nejrůznějších lékařských uniforem a doplňků.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Show
Video se načítá
Elsa a Barbie by se chtěli zúčastnit jedné hry, která z nich se obléká lépe. Oblečte ich nechte na porotu, která z nich vypadá lépe.

Barbie goes riding

18.11.2012
78%
Hra - Barbie goes riding
Video se načítá
Připravte krásnou panenku Barbie na projížďku na koni. Samozřejmě i při tomto super sportu jí to musí náležitě slušet. Vyberte proto ten nejlepší účes, helmu, jezdecké boty i kalhoty a některé z triček, sak a vestiček. Jak bude nakonec Barbie vedle svého koníka vypadat?

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.