Poslední hrané hry

Hra - Disney Princess Glittery Party
Video se načítá
Oblečte všechny princezny na dnešní večírek a vyberte pro každou z nich krásné šaty, boty a doplňky. Bude každá z nich jedinečná a krásná?
Hra - Barbie Skating With Princesses
Video se načítá
Vyberte pro každou princeznu krásný outfit od hlavy až k patě. Každá z nich může být individuální a krásná. Vyberte to nejlepší.

Casanova Fashion

17.3.2014
71%
Hra - Casanova Fashion
Video se načítá
Ve hře Casanova Fashion se ocitnete v nákupním centru, kde bude vaším úkolem vybrat to nejlepší oblečení pro mladou modelku. K dispozici budete mít množství šatů, bot, kabelek, šperků a dalších doplňků. Nic vám tak nebrání vytvořit si styl přesně podle sebe.

Mask Party

14.5.2012
72%
Hra - Mask Party
Video se načítá
V této netradiční oblékací hře se vydáte na maškarní večírek. Jaké šaty byste si vzaly a jaká maska se k nim bude nejlépe hodit? Nezapomeňte na nezbytné doplňky a stylový účes ;)
Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?

Abbey's Snow Monster

27.1.2015
75%
Hra - Abbey's Snow Monster
Video se načítá
Pomozte Abbey s vytvořením hezké pořádné příšery ze sněhu. Jakmile se vám to povede tak můžete začít s úpravami.
Hra - Fashion Studio Pyjama Design
Video se načítá
Vytvořte si své vlastní pyžamo na pyžamovou párty. Nejdříve si navrhnete střih a barvu a potom pyžamo vylepšíte doplňky.
Hra - Fashion Studio Mom to Be
Video se načítá
Máte jedinečnou možnost, vytvořit moderní kolekci pro těhotné maminky. Ovšem nejdříve si každou z nich musíte navrhnout, ušít a nakonec vylepšit účesem a doplňky. Bude ta vaše nejkrásnější?
Hra - Princesses Bridesmaids Rush
Video se načítá
Pomozte Družičky s výběrem šatů na poslední chvíli, aby mohli jít na svatbu Aurory. Podaří se vám vybrat, ty nejkrásnější?
Hra - Barbie Sleepwear Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie jde na pyžamovou párty, ke své kamarádce . Má však velké dilema , protože si neumí ze svého šatníku vybrat . Pomůžeš jí s tím ?
Hra - Barbie' s Winter Glitter Trends
Video se načítá
Vyberte pro Barbie krásné oblečení na zimu z jejího šatníku a vytvořte pro ni krásný outfit.

Skateboarding Barbie

2.10.2013
76%
Hra - Skateboarding Barbie
Video se načítá
Neobvyklá oblíkačka, ve které tě čeká oblékání Barbie nejen normálním oblečení, také nejen vybírání účesu a doplňků, ale také vybírání jednoho ze tří skateboardů. Barbie se totiž na skateboard chystá.

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.
Hra - Barbie Navy Style Dress Up
Video se načítá
Námořnický styl je opět IN, což dokazuje i naše Barbie. Tentokrát potřebuje pomoci s výběrem šatů v tomto stylu. Navrhni Barbie, jaký komplet, by si měla vzít.

Barbie Fishing Princess

13.10.2014
62%
Hra - Barbie Fishing Princess
Video se načítá
Barbie se rozhodla, že tento víkend pojede s Kenem na ryby. Ale, aby mohla jít musí si nakoupit nové oblečení a doplňky. Vyberte jí je, aby se Kenovi líbila.
Hra - Barbie at the Beach Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Barbie, která se vydala na pláž. Vyber si z rozličeného množství topů, plavek, kraťasů i sukní, doplňků, klobouků, nafukovacích míčů a udělej tu svou Barbie co nejkrásnější.
Hra - Cutezee & Super Barbie BFF Night
Video se načítá
Barbie a její kamarádka plánují jít na různé akce a proto se musí i patřičně obléci. Poradíte jim, aby si vybrali nejkrásnější oblečení ze šatníku?

Barbie Room Dress Up

8.11.2012
75%
Hra - Barbie Room Dress Up
Video se načítá
Je tady výborná Barbie oblíkačka, ve které budete moct vybrat této populární panence celý nový outfit. Začněte třeba od účesu, nakombinujte to nejlepší stylové oblečení podle vlastního vkusu a zakončete botama a super doplňkama.
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?

Barbie in Candyland

25.10.2013
72%
Hra - Barbie in Candyland
Video se načítá
Vydej se do světa sladkostí, bonbonů a lízátek! Barbie se musí umět obléct pro každou příležitost a tohle je přesně jedna z těch speciálních. Vyber jí jedny ze šíleně barvených šatů, ozdob ji bonbonovými doplňky, ať se hodí do sladkého světa.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.