Poslední hrané hry

Hra - Princesses In Christmasland
Video se načítá
Povede se vám najít všechny dárky? Pak budete muset vybrat pro slečny vhodné oblečení a doplňky.
Hra - Princesses Hipster Selfie
Video se načítá
Tři kámošky si chtějí udělat selfie. Prvně musíte zvolit správný hipster outfit pro prostřední. Následně budete oblékat i zbylé dvě.
Hra - Princess Life For Villain
Video se načítá
V této hře nejprve musíte umýchat lektvar, který obě zlé čarodějnice promění v princezny. Následně musíte obě princezny obléci. Nejprve si vyberete jednu a jakmile ji oblečete, vyberete si druhou.

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Zajímá tě, v jakém domě bys jednou mohla žít? Vyplň kvíz a zjistíš to hned! K testu je ale potřeba znalost angličtiny, možná se ti bude hodit pomoc rodičů.
Hra - Baby Barbie Which Emoji Are You?
Video se načítá
Barbie si pro vás připravila pár otázek, aby zjistila jaký smajlík se k vám nejvíce hodí. Ověřte si to malým testem, který vám prozradí, jestli jste veselá nebo smutná osoba.
Hra - Barbie’s Vogue Dream Job
Video se načítá
Barbie měla vždy tajný sen a to pracovat pro známý módní časopis Vogue. Pomozte jí, aby ji do redakce přijali. Nejdříve ji musíte moderně obléci, vyzdobit portfolia a odpovědět správně na pár otázek, které se týkají módy. Pomozte jí, aby se její sen stal skutečností.
Hra - Barbie Travelling Expert
Video se načítá
Barbie chce opět cestovat pokud navštívit nějaké místo, kde ještě nebyla. Pomozte jí s výběrem místa, udělejte si malý test a oblečte ji správně na dané místo.

Barbie at Hogwarts

9.4.2016
86%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá
Barbie se dostala dopis od Bradavic, aby se připravila na svůj první ročník. Pomozte jí s výběrem oblečení a zařazení do skupiny, kam by měla patřit. Pomůžete jí?

Barbie Style Quiz

7.9.2014
61%
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Zjistěte, jaký máte styl. Bude to retro, moderní, elegantní? Nehádejte, jednoduše si udělejte kvíz, který je velmi jednoduchý. Stačí si vybrat jednu ze tří možností, po skončení se vám objeví výsledek.

Barbie Be My Valentine

15.2.2016
88%
Hra - Barbie Be My Valentine
Video se načítá
Barbie se neumí rozhodnout mezi Kenem, Flynnem a Hiccup. Pomoz jí s rozhodováním, aby si vybrala toho pravého.
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.
Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?

Disney Princess Selfie

2.10.2015
65%
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Princezny z Disney světa mají chuť na společné šelfu a proto by se chtěli upravit. Pomůžete každé z nich s výběrem šatů a doplňkem?

Nerdy to Emo Makeover

24.10.2012
92%
Hra - Nerdy to Emo Makeover
Video se načítá
Udělejte ze zanedbané knihomolky opravdovou krásku v atraktivním stylu Emo. První jí samozřejmě musíte vyčistit obličej, vytrhat neupravené obočí a rozjasnit pleť a pak už se můžete vrhnout na změnu jejího image od účesu až po poslední doplňky.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Los Angels Fashion Show

25.9.2013
88%
Hra - Los Angels Fashion Show
Video se načítá
Chtěli byste obléci modelku na módní přehlídku do Los Angels? S hrou Los Angels Fashion Show to můžete zkusit i vy. K dispozici dostanete modelku, které vyberete účes, šaty a doplňky. Nakonec se i ta vaše může dostat na titulní časopisy módních návrhářů.

Baby Hazel Leg Injury

30.3.2021
91%
Hra - Baby Hazel Leg Injury
Video se načítá
Hazel se hrála venku se svým psem na zahrádce, kde kromě toho krmila i ptáčky. Nicméně nešťastně se poranila na noze a teď potřebuje urychleně první pomoc, kterou jí podá maminka. Aby si však byla jistá, že je vše v pořádku, navštíví i lékaře, u kterého se Hazel bude bát. Budete právě vy jí opora?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.