Oblíbené hry

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video se načítá
Sympatický zajíček Neskquik si v této hře chce vyjet na skateboardu. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, díky kterým může spadnout. Dokážete mu všechny překážky odstranit z cesty dřív než k nim dojede a spadne?

Cutie Bedroom Cleaning

14.4.2013
84%
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Tato hra, ve které budet pomáhat uklízet nepořádné slečně její zanedbaný pokoj bude bavit jistě i ty, co si normálně na pořádek příliš nepotrpí. V omezeném časovém limitu musíte totiž najít v pokoji všechno, co není na svém místě a správně to uklidit. Podaří se Vám splnit tento nelehký úkol i v…

Egyptian Queen Dress Up

8.12.2012
76%
Hra - Egyptian Queen Dress Up
Video se načítá
Ako by podľa vás mala vyzerať pravá kráľovná Egypta? Popustite uzdu svojej fantázii alebo sa inšpirujte v nejakom dobovom filme a vyberte naozaj štýlový účes, tuniku, topánky aj šperky, ktoré v duchu doby môžu byť naozaj na akékoľvek končatine :)

Bomb Pong

10.9.2013
68%
Hra - Bomb Pong
Video se načítá
V této hře budete místo balónů odpalovat bomby. Nastavte si obtížnost na medium, bomba se odpálí až po 15 sekundách. Hra se ovládá pouze pohybem myši. Není na tom nic složitého, snažte se nevyoutovat a naházet soupeřovi co bodů.

Web Dating Prep

11.9.2013
82%
Hra - Web Dating Prep
Video se načítá
Web Dating prep je zajímavá dívčí hra, kde si zahrajete, ne jen na kosmetičku, ale i módní poradkyni. Tereza se chystá na rande a potřebuje pomoci s celkovou proměnou. Pomůžete jí s výběrem make-upu, šatů a doplňků?

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?
Hra - Equestria Girls Twilight Sparkle
Video se načítá
Pod tímto docela složitým názvem se skrývá moc povedená hra, ve které budete oblékat, česat a celkově upravovat zajímavou bytost. Je jen na vás jak bude nakonec vypadat, protože možností volby máte opravdu hodně. Dáte jí třeba andělská křídla?

Disco Slacking

29.11.2013
76%
Hra - Disco Slacking
Video se načítá
Disco Slacking je hra ve které budete opět pomáhat Sáře, aby ji nepřichytily při nekalé zábavě. Pomozte jí pít drink, tančit a mnoho jiných věcí. Ale pozor, aby to mohla Sarah dělat, nesmí ji přichytit dozorce z internátu. Pomůžete Sarah, aby si užila diskotéku naplno?

TV Anchor Makeover

12.12.2013
83%
Hra - TV Anchor Makeover
Video se načítá
Tv Anchor makeover je dívčí hra, kde se na pár minut zahrajete na maskérku. Upravte tuto mladou slečnu, co nejlépe do živého vysílání. Aby byla skutečně přitažlivá i na obrazovkách, je nutné jí udělat kosmetické zábaly, vybrat pěkný make-up a samozřejmě oblečení a doplňky.

Royal Spa Day

29.11.2013
87%
Hra - Royal Spa Day
Video se načítá
V této hře se budete starat o mladou slečnu tak se postarejte o to, aby se cítila dobře. Dejte jí různé pleťové masky, zkrášlujte jí obličej, nalakujte jí nehty, udělejte make-up. Nakonec jí budete moci obléct.

Date Slacking

18.9.2013
89%
Hra - Date Slacking
Video se načítá
Jsi na rande se svým klukem a je samozřejmé, že si chcete během večeře dát pusu. Bohužel místní číšník je protivný a když vás uvidí, vyhodí vás z restaurace. A taky tvému klukovi pořád někdo volá a on odchází. Mezitím máš čas na spoustu věcí jako pilování nehtů, česání vlasů, mytí bot, jezení…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.